Razpis za slovensko nagrado za družbeno odgovornost Horus 2014

Inštitut za razvoj družbene odgovornosti in Slovensko društvo za odnose z javnostmi sta objavila razpis za slovensko nagrado za družbeno odgovornost Horus, s katero želijo nagraditi celovite pristope pravnih oseb in posameznikov k družbeni odgovornosti. Rok za prijavo je 15. oktober 2014.
Razpis za slovensko nagrado za družbeno odgovornost Horus 2014

Horus

Za Slovensko nagrado za družbeno odgovornost Horus se lahko prijavijo majha, srednje velika in velika podjetja ter letos prvič tudi socialna podjetja, ter zavodi, ki na katerem koli področju vsaj 1 leto izvajajo aktivnosti in projekte, ki so usmerjeni v dolgoročno dobrobit zaposlenih, okolja, skupnosti, kupcev in s katerimi presegajo minimalne, z zakonom določene standarde poslovanja in jih zato lahko štejemo med družbeno odgovorne, ne glede na to, ali so svoja prizadevanja formalno že potrdili s pridobitvijo certifikatov, nagrad ali priznanj.

Podjetja in zavodi, ki se prijavljajo na razpis za Slovensko nagrado za družbeno odgovornost Horus, morajo na vseh področjih družbene odgovornosti izpolnjevati zakonsko predpisane normative in ne smejo biti v obsežnejših postopkih pred zakonskimi ali strokovnimi organi zaradi svojega poslovanja. Podjetje oziroma zavod, ki na katerem koli področju ne izpolnjuje minimalnih standardov, ne more kandidirati za Slovensko nagrado za družbeno odgovornost HORUS.

Za posebno priznanje v okviru nagrade Horus lahko kandidirajo tudi posamezniki in organizacije. V okviru nagrade Horus bodo letos namreč podeljena tri posebna priznanja, in sicer za posameznika oz. organizacijo, ki deluje v kontekstu družbene odgovornosti, za novinarja in za podjetnika s slovenskimi koreninami, ki deluje v zamejstvu oz. po svetu.

Na razpis za podjetja in zavode se kandidati prijavijo sami, kandidate za posebna priznanja pa lahko predlagajo drugi posamezniki, organizacije, ustanove, podjetja ipd. Rok za prijavo je 15. oktober 2014

V začetku septembra 2014 bo organiziran seminar za prijavitelje na razpis. Sodelovanje na seminarju za prijavitelje ni obvezno, ga pa organizatorji priporočajo vsem, posebej kandidatom, ki se prijavljajo prvič, pa tudi tistim, ki se na razpis ne nameravajo prijaviti, a bi želeli izboljšati svojo strategijo družbene odgovornosti.

Podrobnosti o razpisu: Horus.si 

Oznake: , , , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje