Razpis: Nagrada EuroCloud Slovenija 2012

Avtor — 05.05.2012

Gospodarska zbornica Slovenije – Združenje za informatiko in telekomunikacije in Zavod e-Oblak (EuroCloud Slovenija) podeljujeta nagrado EuroCloud Slovenija. Cilj nagrade je spodbujanje razvoja, trženja in uporabe rešitev v oblaku.

Razpis: Nagrada EuroCloud Slovenija 2012

Razpis: Nagrada EuroCloud Slovenija 2012 (Vir slike: sxc.hu)

Nagrada EuroCloud Slovenija je namenjena ponudnikom storitev računalništva v oblaku, ki so dejavni na slovenskem trgu, in bo letos podeljena drugič. Zmagovalci slovenskega tekmovanja pa bodo tekmovali v konkurenci z drugimi sodelujočimi državami evropsko EuroCloud nagrado.

Za nagrado EuroCloud Slovenija se lahko prijavijo vsa podjetja, ki imajo sedež v Sloveniji. To pomeni, da mora imeti podjetje svoj sedež oziroma vsaj eno pisarno v Sloveniji, njihove rešitve pa morajo biti prisotne na slovenskem trgu. Podjetja, ki kandidirajo za nagrado v kategoriji “Start-Up”, ne smejo biti dejavna na slovenskem trgu več kot 3 leta. Članstvo v EuroCloud Slovenija ni pogoj za sodelovanje.

Sistem ocenjevanja in nagrade

Žirija bo izmed prijav v prvem krogu izbrala 3 do 4 finaliste za vsako kategorijo.V drugem krogu izbora bo med finalisti izbran prejemnik nagrade Eurocloud Slovenija za vsako kategorijo.

Finaliste in nagrajence določijo ocenjevalci, katerih odločitev je dokončna. Odločitev žirije bo objavljena po izteku prijavnega roka na www.eurocloud.si. Če bodo v posamezni kategoriji manj kot tri prijave, si organizatorja pridržujeta pravico, da nagrade za to kategorijo ne podeli.

Nagrajeno podjetje oziroma rešitev bosta prejela plaketo ter znak Nagrade Eurocloud Slovenija v elektronski obliki za uporabo na svojih spletnih straneh. Nagrajene storitve oziroma podjetja bodo kandidati za Nagrado Eurocloud Evropa in bodo predstavljene junija na Evropskem kongresu Eurocloud.

Tekmovalne kategorije

  1. Najboljše slovensko Startup podjetje
  2. Najboljša storitev v oblaku
  3. Najboljši primer uporabe storitve v oblaku v gospodarstvu
  4. Najboljši primer uporabe storitve v oblaku v javni upravi
  5. Najboljši primer izboljšanja učinkovitosti podjetja z uporabo storitev v oblaku

Vir: EuroCloud


Oznake: ,