Razpisanih je pol milijona sredstev za Obalno-kraško regijo in Občino Ilirska Bistrica

Avtor — 12.12.2014
Najnovejši javni razpis, ki ga je objavila Garancijska shema za Obalno kraško regijo in Občino Ilirska Bistrica (RRC GS), je namenjen spodbujanju razvoja podjetništva v Obalno-kraški regiji in v Občini Ilirska Bistrica.
Razpisanih je pol milijona sredstev za Obalno-kraško regijo in Občino Ilirska Bistrica

Razpisanih je pol milijona sredstev za Obalno-kraško regijo in Občino Ilirska Bistrica

Na razpis se lahko prijavijo mikro, mala in srednje velika podjetja, ki so organizirana kot gospodarske družbe ali samostojni podjetniki in imajo sedež dejavnosti na območju občin Koper, Izola, Piran, Sežana, Hrpelje – Kozina, Divača, Komen in Ilirska Bistrica ali pa investirajo na območju teh občin, ter so plačali enkratno članarino v Garancijsko shemo pri Regionalnem razvojnem centru Koper v višini 110 evrov.

Skupna višina razpisanih sredstev za ugodne kredite je 500.000 evrov, za katere bo RRC GS dodeljeval garancije v višini do 50 odstotkov skupne vrednosti kreditov, kar znaša največ 250.000 evrov.

Upravičeni so stroški materialnih investicij, ki pomenijo stroške nakupa strojev in opreme, nakupa zemljišč, stroške komunalnega in infrastrukturnega opremljanja zemljišč, stroški gradnje in nakupa objekta; stroški nematerialnih investicij, ki pomenijo prenos tehnologije v obliki nakupa patentiranih pravic, licenc, znanja in nepatentiranega tehničnega znanja. Med upravičene stroške ne spada nakup cestno prevoznih sredstev.

Višina razpisanih sredstev za kredite po občinah:

Preverite tudi ostale trenutno aktualne razpise!

  • Mestna občina Koper: 193 tisoč evrov;
  • Občina Izola: 100 tisoč evrov;
  • Občina Piran: 60 tisoč evrov; 
  • Občina Sežana: 126 tisoč evrov;
  • OOPZ Sežana: 5 tisoč evrov;
  • Občina Hrpelje – Kozina: 6 tisoč evrov;
  • Občina Ilirska Bistrica: 10 tisoč evrov.

Vir: RRR-KP

Oznake: , , ,
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>