RC IKT vabi na Podjetno poletje

Razvojni center za informacijske in komunikacijske tehnologije v Kranju ima v juliju odprta vrata za vse, ki razmišljajo o lastnih podjetniških možnostih in priložnostih. Prijave zbirajo prek elektronske pošte.
RC IKT vabi na Podjetno poletje

(Vir: RC IKT)

K sodelovanju vabijo vse, ki si želijo svoj strast ali hobi pretvoriti v obetavno poslovno idejo, uresničiti poslovno idejo, ki jim ne da miru ali pa si želijo izvedeti, kako na noge postaviti lastno podjetje. V RC IKT bodo ideje dobile pomene, hobiji se bodo razvili v poslovno idejo, ta pa v poslovni načrt, poleg tega bodo v tehnološkem parku pomagali preveriti delovanje ideje na trgu ter priskočili na pomoč pri potrebnih korakih, da udeleženci odprejo svoje podjetje in začnejo poslovati.

Po individualnih svetovanjih se bodo udeleženci konec poletja lahko (brezplačno) vključili v skupnost mladih podjetnikov, ki bo delovala v sveže prenovljenih prostorih. Poleg delovnega mesta bo na voljo pester program delavnic in svetovanj, med njimi RC IKT akademijo, ki vključuje sodobne metodologije poslovnega načrtovanja, in praktične delavnice o prodaji in pogajanju, marketingu, odnosih z javnostmi, postavljanju ciljev, razvoja blagovnih znamk, on-line orodjih za poslovanje …

V RC IKT k sodelovanju spodbujajo vse: tudi tiste brez izkušenj ali takšne, ki še ne vedo, ali so iz pravega testa za podjetnike. Menijo, da je to lahko priložnost, da udeleženci preizkusijo tako sebe kot svojo idejo in si na tak način morda ustvarijo svoje delovno mesto. Prijave s kratko predstavitvijo pričakujejo na info@rcikt.com

Vir: RC IKT

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje