RC IKT vabi na Podjetno poletje

Razvojni center za informacijske in komunikacijske tehnologije v Kranju ima v juliju odprta vrata za vse, ki razmišljajo o lastnih podjetniških možnostih in priložnostih. Prijave zbirajo prek elektronske pošte.
RC IKT vabi na Podjetno poletje

(Vir: RC IKT)

K sodelovanju vabijo vse, ki si želijo svoj strast ali hobi pretvoriti v obetavno poslovno idejo, uresničiti poslovno idejo, ki jim ne da miru ali pa si želijo izvedeti, kako na noge postaviti lastno podjetje. V RC IKT bodo ideje dobile pomene, hobiji se bodo razvili v poslovno idejo, ta pa v poslovni načrt, poleg tega bodo v tehnološkem parku pomagali preveriti delovanje ideje na trgu ter priskočili na pomoč pri potrebnih korakih, da udeleženci odprejo svoje podjetje in začnejo poslovati.

Po individualnih svetovanjih se bodo udeleženci konec poletja lahko (brezplačno) vključili v skupnost mladih podjetnikov, ki bo delovala v sveže prenovljenih prostorih. Poleg delovnega mesta bo na voljo pester program delavnic in svetovanj, med njimi RC IKT akademijo, ki vključuje sodobne metodologije poslovnega načrtovanja, in praktične delavnice o prodaji in pogajanju, marketingu, odnosih z javnostmi, postavljanju ciljev, razvoja blagovnih znamk, on-line orodjih za poslovanje …

V RC IKT k sodelovanju spodbujajo vse: tudi tiste brez izkušenj ali takšne, ki še ne vedo, ali so iz pravega testa za podjetnike. Menijo, da je to lahko priložnost, da udeleženci preizkusijo tako sebe kot svojo idejo in si na tak način morda ustvarijo svoje delovno mesto. Prijave s kratko predstavitvijo pričakujejo na info@rcikt.com

Vir: RC IKT

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje