RC IKT vabi na Podjetno poletje

Razvojni center za informacijske in komunikacijske tehnologije v Kranju ima v juliju odprta vrata za vse, ki razmišljajo o lastnih podjetniških možnostih in priložnostih. Prijave zbirajo prek elektronske pošte.
RC IKT vabi na Podjetno poletje

(Vir: RC IKT)

K sodelovanju vabijo vse, ki si želijo svoj strast ali hobi pretvoriti v obetavno poslovno idejo, uresničiti poslovno idejo, ki jim ne da miru ali pa si želijo izvedeti, kako na noge postaviti lastno podjetje. V RC IKT bodo ideje dobile pomene, hobiji se bodo razvili v poslovno idejo, ta pa v poslovni načrt, poleg tega bodo v tehnološkem parku pomagali preveriti delovanje ideje na trgu ter priskočili na pomoč pri potrebnih korakih, da udeleženci odprejo svoje podjetje in začnejo poslovati.

Po individualnih svetovanjih se bodo udeleženci konec poletja lahko (brezplačno) vključili v skupnost mladih podjetnikov, ki bo delovala v sveže prenovljenih prostorih. Poleg delovnega mesta bo na voljo pester program delavnic in svetovanj, med njimi RC IKT akademijo, ki vključuje sodobne metodologije poslovnega načrtovanja, in praktične delavnice o prodaji in pogajanju, marketingu, odnosih z javnostmi, postavljanju ciljev, razvoja blagovnih znamk, on-line orodjih za poslovanje …

V RC IKT k sodelovanju spodbujajo vse: tudi tiste brez izkušenj ali takšne, ki še ne vedo, ali so iz pravega testa za podjetnike. Menijo, da je to lahko priložnost, da udeleženci preizkusijo tako sebe kot svojo idejo in si na tak način morda ustvarijo svoje delovno mesto. Prijave s kratko predstavitvijo pričakujejo na info@rcikt.com

Vir: RC IKT

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje