Registracija delovnega časa za mala podjetja

Še vedno vodite ročno evidenco delovnega časa vaših zaposlenih? Tudi vi mislite, da se vam vložek v nakup registracije ne bo povrnil? Oglejte si izračun, ki so ga pripravili pri podjetju Jantar, in se sami prepričajte, koliko lahko dejansko prihranite.
Registracija delovnega časa za mala podjetja

Registracija delovnega časa za mala podjetja (slika: sxc.hu).

Ste vedeli, da lahko v podjetju s 5 zaposlenimi z uvedbo registracije delovnega časa prihranite najmanj 3000 evrov?

Da bi dobili pravo število vašega prihranka, se lotite preprostega izračuna. Minute, ki bi jih z beleženjem delovnega časa lahko prihranili na dan, pomnožite s številom zaposlenih, dobljeno število minut pomnožite s številom delovnih dni v mesecu, jih pretvorite v ure in na koncu pomnožite še s povprečne bruto ceno delovne ure (npr. oktober 2010 = 8,86 €). Toliko bi prihranili na mesec. Pa na leto? Se tudi vam dobljena vrednost zdi prevelika, da bi jo prezrli?

Ponudba opreme za registracijo delovnega časa je na slovenskem trgu velika. Poleg opreme domačih proizvajalcev se zadnje čase pojavlja vse več kompletov za registracijo delovnega časa nižjega cenovnega razreda, ki temeljijo na strojni opremi azijskega porekla, dodana pa jim je zelo preprosta programska oprema, ki se po nakupu pogosto izkaže za pomanjkljivo.

Naši kompleti za evidenco delovnega časa vsebujejo vso potrebno strojno in programsko opremo, ki jo potrebujete za postavitev sistema registracije delovnega časa v vašem podjetju. Omogočajo beleženje prihodov na delo in odhodov z dela, malic, dopustov, bolniških, trajanje službene ali privatne odsotnosti in še več …

Vas zanima več? Preverite ponudbo Kompletov za registracijo delovnega časa.

Vir: Jantar.si

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje