Registracija delovnega časa za mala podjetja

Še vedno vodite ročno evidenco delovnega časa vaših zaposlenih? Tudi vi mislite, da se vam vložek v nakup registracije ne bo povrnil? Oglejte si izračun, ki so ga pripravili pri podjetju Jantar, in se sami prepričajte, koliko lahko dejansko prihranite.
Registracija delovnega časa za mala podjetja

Registracija delovnega časa za mala podjetja (slika: sxc.hu).

Ste vedeli, da lahko v podjetju s 5 zaposlenimi z uvedbo registracije delovnega časa prihranite najmanj 3000 evrov?

Da bi dobili pravo število vašega prihranka, se lotite preprostega izračuna. Minute, ki bi jih z beleženjem delovnega časa lahko prihranili na dan, pomnožite s številom zaposlenih, dobljeno število minut pomnožite s številom delovnih dni v mesecu, jih pretvorite v ure in na koncu pomnožite še s povprečne bruto ceno delovne ure (npr. oktober 2010 = 8,86 €). Toliko bi prihranili na mesec. Pa na leto? Se tudi vam dobljena vrednost zdi prevelika, da bi jo prezrli?

Ponudba opreme za registracijo delovnega časa je na slovenskem trgu velika. Poleg opreme domačih proizvajalcev se zadnje čase pojavlja vse več kompletov za registracijo delovnega časa nižjega cenovnega razreda, ki temeljijo na strojni opremi azijskega porekla, dodana pa jim je zelo preprosta programska oprema, ki se po nakupu pogosto izkaže za pomanjkljivo.

Naši kompleti za evidenco delovnega časa vsebujejo vso potrebno strojno in programsko opremo, ki jo potrebujete za postavitev sistema registracije delovnega časa v vašem podjetju. Omogočajo beleženje prihodov na delo in odhodov z dela, malic, dopustov, bolniških, trajanje službene ali privatne odsotnosti in še več …

Vas zanima več? Preverite ponudbo Kompletov za registracijo delovnega časa.

Vir: Jantar.si

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje