Registracija delovnega časa za mala podjetja

Avtor — 07.04.2011
Še vedno vodite ročno evidenco delovnega časa vaših zaposlenih? Tudi vi mislite, da se vam vložek v nakup registracije ne bo povrnil? Oglejte si izračun, ki so ga pripravili pri podjetju Jantar, in se sami prepričajte, koliko lahko dejansko prihranite.
Registracija delovnega časa za mala podjetja

Registracija delovnega časa za mala podjetja (slika: sxc.hu).

Ste vedeli, da lahko v podjetju s 5 zaposlenimi z uvedbo registracije delovnega časa prihranite najmanj 3000 evrov?

Da bi dobili pravo število vašega prihranka, se lotite preprostega izračuna. Minute, ki bi jih z beleženjem delovnega časa lahko prihranili na dan, pomnožite s številom zaposlenih, dobljeno število minut pomnožite s številom delovnih dni v mesecu, jih pretvorite v ure in na koncu pomnožite še s povprečne bruto ceno delovne ure (npr. oktober 2010 = 8,86 €). Toliko bi prihranili na mesec. Pa na leto? Se tudi vam dobljena vrednost zdi prevelika, da bi jo prezrli?

Ponudba opreme za registracijo delovnega časa je na slovenskem trgu velika. Poleg opreme domačih proizvajalcev se zadnje čase pojavlja vse več kompletov za registracijo delovnega časa nižjega cenovnega razreda, ki temeljijo na strojni opremi azijskega porekla, dodana pa jim je zelo preprosta programska oprema, ki se po nakupu pogosto izkaže za pomanjkljivo.

Naši kompleti za evidenco delovnega časa vsebujejo vso potrebno strojno in programsko opremo, ki jo potrebujete za postavitev sistema registracije delovnega časa v vašem podjetju. Omogočajo beleženje prihodov na delo in odhodov z dela, malic, dopustov, bolniških, trajanje službene ali privatne odsotnosti in še več …

Vas zanima več? Preverite ponudbo Kompletov za registracijo delovnega časa.

Vir: Jantar.si

Oznake: ,