[Reportaža z otvoritve] Cotrugli Business School svečano otvorila podružnico v Sloveniji!

Avtor — 16.04.2008
Najhitreje rastoča poslovna šola v regiji, Cotrugli Business School, je 10. 4. 2008 v hotelu Slon v Ljubljani priredila Cotrugli Forum, srečanje slovenskih menedžerjev, MBA-jevcev in podjetnikov ter hkrati na svečanem dogodku otvorila svojo podružnico v Sloveniji.
[Reportaža z otvoritve] Cotrugli Business School svečano otvorila podružnico v Sloveniji!

Po otvoritvenem nagovoru vodje slovenske podružnice, Daniele Bervar, sta prisotne pozdravila še dekan, g. Haris Boko in ravnatelj Cotrugli Business School, Dražen Kapusta, MBA. Ob tej priložnosti je poslovna šola gostila predavatelja Frana Mikuličića, MBA, strokovnjaka na področju Human and Organizational Performance and Strategy, ki je oddržal enourno dinamično predavanje z naslovom Strategy Execution.

V prijetnem večernem ambientu lounge-a hotela Slon in ob melodičnih zvokih jazz-a so predstavniki Cotrugli Business School nazdravili z okvirno 120 udeleženci svečane otvoritve, ki je sledila omenjenem predavanju. Ob tej priložnosti je vodja podružnice, Daniela Bervar, dvema naključno izbranima udeležencema izročila nagradi, v skupni vrednosti 3.000€. Modul Management Development programa je prejel g. Miha Lukanc, dvodnevno participacijo na modulu Executive MBA v Novigradu za 2 osebi pa g. Zlatko Rizvič.

Prav tako pa bodo v letošnjem letu poleg Cotrugli Forumov, srečanj slovenskih in tujih menedžerjev ter konferenc, v okviru podružnice Cotrugli Business School potekali programi MBA, Executive MBA, Management Development Program in In House programi za podjetja.

Nekaj slik je na voljo v naši galeriji.