Reportaža z MP dogodka: Katere stroške lahko uveljavljam v podjetju? Kaj moram vedeti o bilancah?

Preteklo sredo, 23. februarja, se je odvijalo brezplačno podjetniško izobraževanje, na katerem smo govorili o stroških in bilancah. Tokrat je bilo izobraževanje razdeljeno na dva dela z dvema osrednjima predavanjema. Vsebine smo popestrili tudi s praktično predstavitvijo dveh podjetniških produktov.
Reportaža z MP dogodka: Katere stroške lahko uveljavljam v podjetju? Kaj moram vedeti o bilancah?

Reportaža z MP dogodka: Katere stroške lahko uveljavljam v podjetju? Kaj moram vedeti o bilancah?

Prvi je na govorniški oder stopil Luka Terglav, ki nam je na kratko predstavil, kako s pomočjo računalništva v oblaku zmanjšamo stroške za IT.

Po uvodnem pozdravu računovodskega servisa Cerera nam je Zdravka Levič, zunanja sodelavka servisa, predstavila različne stroške v podjetju ter njihovo uveljavljanje. Tema je bila zelo obsežna in predavateljica je po končanem predavanju odgovorila na vsa zastavljena vprašanja poslušalcev.

Po krajšem odmoru je sledila kratka predstavitev spletnega računovodskega programa miniMAX, kjer nam je Marko Češnovar iz podjetja SAOP predstavil, kako lahko vsak dan sproti spremljamo prihodke in odhodke. Luka Plavčak iz podjetja Spletni sistemi pa nam je na kratko predstavil, kako lahko povežemo program miniMAX ali katerikoli drugi spletni računovodski program s spletno trgovino.

Drugo osrednje predavanje je bilo namenjeno letnim poročilom. Lea Bevčič, predavateljica in podjetnica, ki je specializirana za malo podjetništvo, predvsem za ustanovitev podjetij ter računovodske momente podjetij, nam je predstavila letna poročila, nas poučila o tem, zakaj se letna poročila sploh oddajajo ter kaj vse morajo vsebovati. Tudi gospa Bevčič je bila po koncu predavanja na voljo za vprašanja poslušalcev.

Slike iz dogodka si lahko ogledate na naši Facebook strani. Sledite povezavi >>

Za konec bi se radi zahvalili vsem pokroviteljem dogodka za njihovo pomoč pri uresničitvi omenjenega dogodka. Prisrčna hvala Tehnološkemu parku Ljubljana, Flip IT, VentureLab, Banki Koper, Založbi Verlag Dashöfer, miniMAX in Spletnim sistemom.

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje