Rezervirajte si brezplačen prevoz ter super ugodne vstopnice za Pioneers Festival 2015!

Avtor — 13.05.2015
Vsa slovenska start-up podjetja in podjetniški navdušenci iz Slovenije lahko pridobite brezplačen prevoz z ugodno vstopnico, ki namesto 295€ znaša 245€, na Pioneers Festival 2015 na Dunaju. Prijave zbirajo do četrtka, 14. maja 2015 oziroma do zapolnitve mest!
Rezervirajte si brezplačen prevoz ter super ugodne vstopnice za Pioneers Festival 2015!

Rezervirajte si brezplačen prevoz ter super ugodne vstopnice za Pioneers Festival 2015! (Vir: startup.si)

Izkusite prihodnost

Pioneers Festival je ena vodilnih svetovnih konferenc namenjena idejam prihodnosti. Na dogodku se sreča več kot 2.500 udeležencev navdušenih nad inoviranjem, podjetništvom in tehnološko prihodnostjo. Na treh vzporednih odrih bo več kot 80 govorcev, poleg tega pa bodo imeli star-upi iz več kot 90 držav imeli priložnost na konferenci spoznati več kot 400 investiorjev. Dogodek bo potekal v veličastni Hofburg Imperial Palace na Dunaju. 

Nekateri izmed ključnih govorcev letošnjega festivala so:

  • Anousheh Ansari, Prodea Systems
  • Bobak Ferdowsi, Nasa JPL
  • Fred Destin,  Accel Partners
  • Roger Ver, Bitcoin investor
  • Scott Sage, DFJ Esprit

Pioneers Festival bo zagotovo na vas pustil nepozaben vtis, pomemben del festivala pa je tudi tekmovanje startu-up podjetij in divja večerna zabava. 

Brezplačen prevoz in cenejše vstopnice!

Iniciativa Start:up Slovenija, katerega vodilna partnerja sta Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana, je uradni partner Pioneers gibanja in tako skupaj z lokalno ambasadorko Pioneers Festivala Živo Jalovec organizira brezplačen bus na Pioneers Festival 2015 s super ugodno vstopnico za vsa slovenska start-up podjetja in druge navdušence nad podjetništvom iz Slovenije. Na avtobusu bosta z vami tudi Sašo Papp, radijski voditelj in start-upovec, ter Urban Lapajne, ki je organizacijski vodja Iniciative. Skupaj bosta priredila zabavno potovalno izkušnjo z aktivnim mreženjem ter podjetniškim kvizom. Tako si lahko zagotovite ugoden in enostaven obisk Pioneers Festivala 2015.

Terminski plan in vstopne točke

Datum festivala: 28. in 29. maj + 27. maj pitchanje
Odhod avtobusa: 27. maj v zgodnjih jutranjih urah
Povratek avtobusa: 29. maj v zelo poznih večernih urah
Vstopne/izstopne točke: Nova Gorica, Ljubljana, Celje, Maribor

Cena obiska in ugodnosti

Cena prevoza: brezplačno (na avtobusu bo zagotovljena zabavna podjetniška izkušnja)
Posebna cena vstopnice: 245 € (namesto 295 €)
Nočitev: 2 nočitvi (predvidoma v Motel One), cena za dve nočitvi cca 150 €. Lahko si zagotovite tudi svojo nočitev, pri čemer vas bo v tem primeru avtobus odložil na centralni postaji.

Ne zamudite te enkratne izkušnje, kjer se boste podjetniki in podjetniški navdušenci iz Slovenije skupaj s svetovnim podjetniškim gibanjem zbrali v čudoviti cesarski palači Hofburg na Dunaju, da proslavite podjetništvo, se mrežite in pridobite navdih od raznovrstnih osupljivih inovacij.

Prijave

Prijavite se lahko preko e-poštnega naslova stanislava.vabsek@startup.si. Zadeva sporočila naj bo Pioneers Bus, sporočilo pa naj vsebuje:

  • ime in priimek,
  • podjetje oz. organizacijo, iz katere prihajate, 
  • kraj vstopa in izstopa (Nova Gorica, Ljubljana, Celje, Maribor)

Prijave sprejemajo najkasneje do 14. maja 2015 do 23:59h oziroma do zapolnitve mest.
Nakup vstopnic po znižani ceni je možen samo v paketu skupaj s prevozom! Po prejemu vaše e-mail prijave za avtobusni prevoz, vam bodo poslali povezavo do nakupa vstopnic.

Več informacij o dogodku…

Oznake: , , ,
Iskanje
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>

Vse za podjetje