S preprostimi idejami do velikih uspehov

Po besedah SBA (Small Business Administration) imajo nova podjetja kar polovico možnosti, da v naslednjih petih letih propadejo. Mnoga izmed propadlih podjetij so zasnovana na kompleksni ideji ali izdelku, medtem ko so nekatera izmed najuspešnejših podjetij nastala iz prav preproste rešitve določenega problema.
S preprostimi idejami do velikih uspehov

Poslovna priložnost: dietni krožnik z oznakami hranilnih vrednosti (slika: marketwire).

Zgodb o uspehih je veliko, mi vam predstavljamo še eno zanimivo. Angležinja Kay Illingworth je s pomočjo nekaj evrov razvila zmagovalno poslovno idejo. Ustvarila je izjemno preprost dietni krožnik, ki je označen s pravilnimi deleži proteinov, ogljikovih hidratov in maščob. Priročna stvar, ki vam bo prihranila tehtanje vsakega grižljaja posebej.  

Illingworthova je razvila rešitev, ki je po njenih izkušnjah zelo učinkovita. Poleg že omenjenih krožnikov je razvila še posebne sklede za kosmiče, ki so na voljo za moške, ženske in za otroke. Seveda so tudi te opremljene s preverjenimi merami. Pri nakupu boste prejeli tudi obsežno knjižico z nasveti in načrtom za izgubo teže. Izdelek je na tržišču debitiral leta 2000, prodajajo pa ga v ZDA, Kanadi, JAR-u in v Avstraliji. 

Pri Polar Media Group pravijo, da je ljudi strah ustvariti lastno podjetje, ker menijo, da je to preveč zahtevno opravilo. A včasih je najbolje graditi na preprosti ideji, ki jo je seveda potrebno začiniti z dobrim poslovnim konceptom in stoodstotno predanostjo. 

 

Vir: MarketWatch

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje