S preprostimi idejami do velikih uspehov

Po besedah SBA (Small Business Administration) imajo nova podjetja kar polovico možnosti, da v naslednjih petih letih propadejo. Mnoga izmed propadlih podjetij so zasnovana na kompleksni ideji ali izdelku, medtem ko so nekatera izmed najuspešnejših podjetij nastala iz prav preproste rešitve določenega problema.
S preprostimi idejami do velikih uspehov

Poslovna priložnost: dietni krožnik z oznakami hranilnih vrednosti (slika: marketwire).

Zgodb o uspehih je veliko, mi vam predstavljamo še eno zanimivo. Angležinja Kay Illingworth je s pomočjo nekaj evrov razvila zmagovalno poslovno idejo. Ustvarila je izjemno preprost dietni krožnik, ki je označen s pravilnimi deleži proteinov, ogljikovih hidratov in maščob. Priročna stvar, ki vam bo prihranila tehtanje vsakega grižljaja posebej.  

Illingworthova je razvila rešitev, ki je po njenih izkušnjah zelo učinkovita. Poleg že omenjenih krožnikov je razvila še posebne sklede za kosmiče, ki so na voljo za moške, ženske in za otroke. Seveda so tudi te opremljene s preverjenimi merami. Pri nakupu boste prejeli tudi obsežno knjižico z nasveti in načrtom za izgubo teže. Izdelek je na tržišču debitiral leta 2000, prodajajo pa ga v ZDA, Kanadi, JAR-u in v Avstraliji. 

Pri Polar Media Group pravijo, da je ljudi strah ustvariti lastno podjetje, ker menijo, da je to preveč zahtevno opravilo. A včasih je najbolje graditi na preprosti ideji, ki jo je seveda potrebno začiniti z dobrim poslovnim konceptom in stoodstotno predanostjo. 

 

Vir: MarketWatch

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje