S Si.mobilovo Popolno pisarno do učinkovitega poslovanja

Avtor — 12.03.2012
Bolj kot kdajkoli prej, je pomembno, da se poslovneži osredotočijo na svoj posel ter se mu predajo z vso vnemo in strastjo. Zato je Si.mobil zanje oblikoval celovito poslovno ponudbo, imenovano Popolna pisarna, ki ponuja vse, kar poslovneži potrebujejo za nemoteno komuniciranje in poslovanje.
S Si.mobilovo Popolno pisarno do učinkovitega poslovanja

Simobilova popolna pisarna

Si.mobil razume poslovni svet, zato je razširil svoje poslovanje in oblikoval celovito poslovno ponudbo, ki vključuje telefonijo, internet, poslovne rešitve, ki temeljijo na računalništvu v oblaku, in naprave, kot so mobilni telefoni, računalniška oprema, tablični računalniki idr. Ponudba poslovne mobilne telefonije zajema pakete PODJETNI s širokim spektrom opcij, ki omogočajo nabor storitev po meri. Podjetniki se lahko odločijo tudi za katerega izmed paketov mobilni internet, s katerim bodo lahko opravljali svoj posel nemoteno kjerkoli in kadarkoli. Poslovne aplikacije lahko uporabljajo na katerikoli pametni mobilni napravi in uživajo v visokih hitrostih prenosa podatkov v največjem 3G omrežju v Sloveniji.

K uspešnemu poslovanju vsekakor pripomore tudi ustrezna naprava, ki pa jih v Si.mobilovi ponudbi ne manjka – na voljo so atraktivni in najsodobnejši mobilni telefoni ter ostale naprave (tablični, prenosni, namizni računalniki). S poslovnimi rešitvami pa lahko podjetja zaženejo svojo posel takoj in s tem poskrbijo za najsodobnejšo informacijsko tehnologijo brez visokih začetnih stroškov – preprosto najamejo programsko opremo, ter s tem prihranijo čas in denar, Si.mobil pa bo kasneje poskrbel tudi za vzdrževanje, licenciranje in nadgrajevanje. Na ta način imajo tudi manjša in srednje velika podjetja dostop do naprednih informacijskih storitev, ki so bile doslej dostopne samo velikim podjetjem. V prihajajočih mesecih bodo ponudbo še izpopolnili in ji dodali storitve fiksne telefonije in fiksnega dostopa do interneta. Popolne pisarne pa ne odlikuje le široka ponudba, ampak tudi prilagodljivost posameznemu podjetju. Sama ali s pomočjo svojega osebnega Si.mobilovega svetovalca lahko namreč podjetja kreirajo poslovno rešitev po meri.

Za poslovne uporabnike je bistveno, da dobijo vse, kar potrebujejo na enem mestu pri enem ponudniku in Si.mobil s ponudbo Popolne pisarne vsekakor presega področje mobilnih storitev in postaja celosten ponudnik informacijskih, komunikacijskih in poslovnih rešitev. Z njimi poslovni uporabniki poslujejo enostavneje, učinkoviteje in ceneje.

Več informacij: www.simobil.si/popolnapisarna

Oznake: , , , , ,