S Simpsonovimi ni šale

Enaindvajsetletnemu Avstralcu grozi petletna zaporna kazen, ker je ob premieri filma 'The Simpsons' le tega posnel z mobilnim telefonom ter ga objavil na internetu.
S Simpsonovimi ni šale

Glavni junak Simpsonovih.

Film si je ogledal v premiernem prikazovanju konec julija ter ga že čez nekaj ur objavil na internetu. Šlo je za prvo piratsko kopijo omenjenega filma na internetu. Policjia je informacijo o posnetku dobila neposredno od distributerja filma, 20th century Fox.

Posnetek so odstranili le dve uri zatem, ko je bil objavljen, kljub temu, pa ga je na svoj disk preneslo kar 3000 ljudi. Film se je kmalu znašel na Bit Torrentovih straneh za izmenjavo datotek in se v naslednjih 72. urah razširil že na 110 tisoč uporabnikov.

Vir: SMH

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje