S svojim glasom podprite startup Starti!

Avtor — 16.04.2014
Prodorna mariborska ekipa iz startupa Starti se poteguje za udeležbo na potovanju do vrha Afrike z investitorji in za udeležbo na pomembni konferenci v Dublinu. Toda da bi lahko uspeli, potrebujejo vaš glas!
S svojim glasom podprite startup Starti!

S svojim glasom podprite startup Starti!

Prodorna mariborska ekipa iz startupa Starti se na tekmovanju The Summit Kilimanjaro – People’s Choice Competition zaenkrat odlično drži, saj se je med hudo konkurenco, kjer je bilo prijavljenih kar 2100 startupov, skupaj z 200 izbranimi startupi uvrstila v finale.

Komisijo so prepričali z rešitvijo Starti, ki uporabnikom omogoča, da na enostaven način poiščejo izkušene strokovnjake, se dogovorijo za termin in izvedejo video klic. Več o rešitvi na: www.starti.co.

Ekipa z uvrstitvijo v finale tako ostaja v boju za odlične nagrade: za udeležbo na pomembni konferenci v Dublinu in za udeležbo na potovanju na Kilimanjaro z investitorji.

Toda da bi lahko uspeli, potrebujejo vaš glas. Posneli so kratek predstavitveni video, za katerega lahko glasujete.

Časa za glasovanje ni več veliko, saj se glasovanje zaključi v petek, 18. aprila 2014!

Oznake: ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje