Saab že izdeluje prva električna vozila 9-3 ePower

Na pariškem avtomobilskem salonu Paris Motor Show 2010 je Saab predstavil koncept električnega avtomobila Saab 9-3 ePower Concept. Slabo leto po tem Saabovi inženirji že sestavljajo prva vozila, ki temeljijo na omenjenem konceptu.
Saab že izdeluje prva električna vozila 9-3 ePower

Saab že izdeluje prva električna vozila 9-3 ePower (slika: elektro-vozila.si).

Do konca letošnjega leta bo pripravljenih 70 testnih vozil, prejela pa jih bo izbrana skupina voznikov znotraj podjetja, ki bodo inženirje oskrbovali s povratnimi informacijami o vožnji in s tem pomagali izboljševati tehnologijo, ki jo je Saab uporabil pri svojem prvem električnem avtomobilu.

Saab 9-3 ePower bo v testni različici uporabljal paket litij-ionskih baterij in nov, napreden sistem za upravljanje akumulatorja. To bo vozilu, ki je obenem po velikosti povsem družinski električni avtomobil, omogočalo, da z enim polnjenjem prevozi 200 kilometrov, brez, da bi ob tem z izpusti onesnaževal okolje.

Saab ePower je prvi električni avtomobil švedskega proizvajalca in je rezultat sodelovanja med podjetji Saab Automobile, Boston Power (baterije), švedskim Electroengine (sistem upravljanja baterij), Innovatum (projektno vodenje), Power Circle in Swedish Energy Agency.

Omenimo naj še to, da je osnova testnih električnih vozil Saabov model 9-3 SportCombi.

Vir: Elektro-vozila.si.

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje