Samo še 4 dni za prijavo na Start:up leta!

10. marca ob polnoči se izteče rok za prijavo na tekmovanje Start:up leta, ki slovenskim startup podjetjem omogoča boj za laskavi naziv start:up leta 2014. Poleg tega jim prinaša tudi kakovostne povratne informacije strokovne komisije, večjo medijsko prepoznavnost...
Samo še 4 dni za prijavo na Start:up leta!

Start:up leta 2014. (Vir slike: www.startup.si)

10. marca ob polnoči se izteče rok za prijavo na tekmovanje Start:up leta, ki slovenskim startup podjetjem omogoča boj za laskavi naziv start:up leta 2014. Poleg tega jim prinaša tudi kakovostne povratne informacije strokovne komisije, večjo medijsko prepoznavnost, možnost predstavitve pred investitorji, nove socialne stike ter do 25 točk za razpis P2 Slovenskega podjetniškega sklada. Organizatorji pričakujejo zelo kratke in jedrnate poslovne načrte v katerih podjetniki opišejo ključne elemente poslovnega modela, ki so na ravni hipotez oziroma že potrjenih dejstev.

Uspešna road-show turneja, v sklopu katere so organizatorji tekmovanja v preteklem mesecu obiskali devet slovenskih krajev zgovorno dokazuje povečano zanimanje za podjetništvo. Na izobraževalno – motivacijskih dogodkih je več kot 380 navdušenih udeležencev spoznalo osnove sodobnih metodologij izgradnje startup podjetij, prejelo ključne informacije za prijavo na tekmovanje in razpis P2 ter prisluhnilo praktičnim nasvetom izkušenih podjetnikov. V mesecu februarju so organizatorji za več kot 100 udeležencev, ki se nameravajo prijaviti na tekmovanje, organizirali celodnevno delavnico za pripravo zmagovitega poslovnega načrta.

Za prijavo so ostali le še štirje dnevi. Rok za elektronsko prijavo na www.startup.si se izteče v ponedeljek, 10. marca 2014 ob polnoči. Poudarek pri ocenjevanju poslovnih načrtov, ki so obvezni del prijave, bo na podjetniški ekipi, poznavanju in velikosti trga, ter na jasnosti opredeljenega poslovnega modela. Organizatorji pričakujejo zelo kratke in jedrnate poslovne načrte z jasno opredeljenimi in morebiti že celo s potrjenimi hipotezami poslovnega modela.

Ključna dodana vrednosti sodelovanja v tekmovanju je dvig prepoznavnosti mladih podjetij in podjetništva v splošni kot tudi poslovni javnosti, pridobitev kakovostne povratne informacije za podjetniško idejo, možnost predstavitve pred domačimi in tujimi investitorji, serija izobraževanj in mreženjskih srečanj ter možnost pridobitve do 25 točk za prijavo na razpis P2 Slovenskega podjetniškega sklada na katerem lahko podjetje pridobi 74.000 EUR subvencije.  Sodelujoča podjetja poleg zgoraj naštetega s sodelovanjem prejmejo točno to, kar najbolj potrebujejo: infrastrukturo, dostop do kapitala, socialno mrežo, mentorstvo, izobraževanja, pozitivno okolje in temeljno podjetniško znanje, ki ga zagotavljajo partnerji Iniciative Start:up Slovenija ter drugi sodelujoči partnerji podjetniškega ekosistema. 

Glavni organizator tekmovanja je Iniciativa Start:up Slovenija, v kateri so povezani subjekti inovativnega okolja, soorganizatorja sta Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Slovenski podjetniški sklad, promocijski partner je Javna agencija SPIRIT Slovenija. Kot partner se je letos tekmovanju pridružila tudi Iniciativa COINVEST. Pri organizaciji tekmovanja in dogodkov sodelujejo tudi številni drugi partnerji podjetniškega ekosistema. Več informacij o tekmovanju se nahaja na uradni spletni strani tekmovanja www.startup.si.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje