“Sanjski” produkt slovenskih razvijalcev

Avtor — 29.11.2012
Slovenski razvijalci mobilnih in tabličnih aplikacij so se ponovno izkazali. Mlado podjetje Dawn of Play je pred kratkim izdalo igro z imenom Dream of Pixels, s katero že žanjejo uspeh med uporabniki Applovih izdelkov.
"Sanjski" produkt slovenskih razvijalcev

“Sanjski” produkt slovenskih razvijalcev (Vir slike: sxc.hu)

Gre za zabavno miselno igro, narejeno v stilu tetrisa, obogateno s sanjsko grafiko in pomirjujočo glasbo. Igra je dostopna za vse uporabnike iOS operacijskega sistema, torej za uporabnike iPhonov, iPadov in iPodov. Omogoča šest različnih načinov igranja, in sicer: Classic, Puzzle, Zen Puzzle, Pro, Nightmare in Shattered Dream.

V prodajo je prišla pred slabima dvema tednoma, uporabniki pa morajo zanjo odšteti 2,99 dolarjev. V tem času je bila igra že omenjena v raznih medijih, več spletnih strani pa jo je že razglasilo za “aplikacijo tedna”, pričakuje se celo, da bo igra do konca leta prišla celo med 100 najbolj priljubljenih na svetu!

Dream of Pixels je produkt slovenskega podjetja Dawn of Play, ki ima sedež v Ljubljani. Podjetje se ukvarja predvsem z razvojem aplikacij za Applove izdelke, Dream of Pixels pa je njihov najnovejši produkt. Pohvalijo se lahko že z dvema produktoma, in sicer z zabavnima aplikacijama Twinoo in Monkey Labour.

Vir: Mashable

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , , ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje