“Sanjski” produkt slovenskih razvijalcev

Slovenski razvijalci mobilnih in tabličnih aplikacij so se ponovno izkazali. Mlado podjetje Dawn of Play je pred kratkim izdalo igro z imenom Dream of Pixels, s katero že žanjejo uspeh med uporabniki Applovih izdelkov.
"Sanjski" produkt slovenskih razvijalcev

“Sanjski” produkt slovenskih razvijalcev (Vir slike: sxc.hu)

Gre za zabavno miselno igro, narejeno v stilu tetrisa, obogateno s sanjsko grafiko in pomirjujočo glasbo. Igra je dostopna za vse uporabnike iOS operacijskega sistema, torej za uporabnike iPhonov, iPadov in iPodov. Omogoča šest različnih načinov igranja, in sicer: Classic, Puzzle, Zen Puzzle, Pro, Nightmare in Shattered Dream.

V prodajo je prišla pred slabima dvema tednoma, uporabniki pa morajo zanjo odšteti 2,99 dolarjev. V tem času je bila igra že omenjena v raznih medijih, več spletnih strani pa jo je že razglasilo za “aplikacijo tedna”, pričakuje se celo, da bo igra do konca leta prišla celo med 100 najbolj priljubljenih na svetu!

Dream of Pixels je produkt slovenskega podjetja Dawn of Play, ki ima sedež v Ljubljani. Podjetje se ukvarja predvsem z razvojem aplikacij za Applove izdelke, Dream of Pixels pa je njihov najnovejši produkt. Pohvalijo se lahko že z dvema produktoma, in sicer z zabavnima aplikacijama Twinoo in Monkey Labour.

Vir: Mashable

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje