“Sanjski” produkt slovenskih razvijalcev

Slovenski razvijalci mobilnih in tabličnih aplikacij so se ponovno izkazali. Mlado podjetje Dawn of Play je pred kratkim izdalo igro z imenom Dream of Pixels, s katero že žanjejo uspeh med uporabniki Applovih izdelkov.
"Sanjski" produkt slovenskih razvijalcev

“Sanjski” produkt slovenskih razvijalcev (Vir slike: sxc.hu)

Gre za zabavno miselno igro, narejeno v stilu tetrisa, obogateno s sanjsko grafiko in pomirjujočo glasbo. Igra je dostopna za vse uporabnike iOS operacijskega sistema, torej za uporabnike iPhonov, iPadov in iPodov. Omogoča šest različnih načinov igranja, in sicer: Classic, Puzzle, Zen Puzzle, Pro, Nightmare in Shattered Dream.

V prodajo je prišla pred slabima dvema tednoma, uporabniki pa morajo zanjo odšteti 2,99 dolarjev. V tem času je bila igra že omenjena v raznih medijih, več spletnih strani pa jo je že razglasilo za “aplikacijo tedna”, pričakuje se celo, da bo igra do konca leta prišla celo med 100 najbolj priljubljenih na svetu!

Dream of Pixels je produkt slovenskega podjetja Dawn of Play, ki ima sedež v Ljubljani. Podjetje se ukvarja predvsem z razvojem aplikacij za Applove izdelke, Dream of Pixels pa je njihov najnovejši produkt. Pohvalijo se lahko že z dvema produktoma, in sicer z zabavnima aplikacijama Twinoo in Monkey Labour.

Vir: Mashable

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje