“Sanjski” produkt slovenskih razvijalcev

Slovenski razvijalci mobilnih in tabličnih aplikacij so se ponovno izkazali. Mlado podjetje Dawn of Play je pred kratkim izdalo igro z imenom Dream of Pixels, s katero že žanjejo uspeh med uporabniki Applovih izdelkov.
"Sanjski" produkt slovenskih razvijalcev

“Sanjski” produkt slovenskih razvijalcev (Vir slike: sxc.hu)

Gre za zabavno miselno igro, narejeno v stilu tetrisa, obogateno s sanjsko grafiko in pomirjujočo glasbo. Igra je dostopna za vse uporabnike iOS operacijskega sistema, torej za uporabnike iPhonov, iPadov in iPodov. Omogoča šest različnih načinov igranja, in sicer: Classic, Puzzle, Zen Puzzle, Pro, Nightmare in Shattered Dream.

V prodajo je prišla pred slabima dvema tednoma, uporabniki pa morajo zanjo odšteti 2,99 dolarjev. V tem času je bila igra že omenjena v raznih medijih, več spletnih strani pa jo je že razglasilo za “aplikacijo tedna”, pričakuje se celo, da bo igra do konca leta prišla celo med 100 najbolj priljubljenih na svetu!

Dream of Pixels je produkt slovenskega podjetja Dawn of Play, ki ima sedež v Ljubljani. Podjetje se ukvarja predvsem z razvojem aplikacij za Applove izdelke, Dream of Pixels pa je njihov najnovejši produkt. Pohvalijo se lahko že z dvema produktoma, in sicer z zabavnima aplikacijama Twinoo in Monkey Labour.

Vir: Mashable

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje