SAOP izvaža znanje in dobre prakse

Podjetje SAOP preko svojih hčerinskih družb v Srbiji in na Hrvaškem prireja serijo izobraževalnih seminarjev, s katerimi poslovno javnost obvešča o spremembah v zakonodaji in prednostih elektronskega poslovanja.
SAOP izvaža znanje in dobre prakse

SAOP izvaža znanje in dobre prakse (Vir slike: sxc.hu)

Seminarji potekajo po vseh večjih mestih v Srbiji, in sicer v Beogradu, Novem Sadu in Kragujevcu, Čačku, Kraljevu, Novem Pazarju, Zrenjaninu, Subotici, na Hrvaškem pa so jih izvedli najprej v Splitu, nato jih bodo v decembru ter januarju izvedli še v Zagrebu, Čakovcu in Puli ter drugih mestih.

Tujih ponudnikov izobraževanj v Srbiji in na Hrvaškem praktično ni

SAOP je podobno kot v Sloveniji tudi na srbskem in hrvaškem tržišču med tistimi ponudniki poslovne programske opreme, ki pravočasno zagotovijo zakonske spremembe v svojih poslovnih programih.

SAOP-ova konkurenčna prednost na regijskih trgih je, da poleg poslovnih programskih rešitev ponuja tudi vsebino. Uporabniki to še posebej cenijo, saj se zavedajo, da jim z dobrimi praksami omogočamo doseganje maksimalne vrednosti njihovih naložb v naše poslovne programe,“ je povedal Sandi Boršo, direktor srbskega SAOP d. o. o.

Podjetje SAOP je na teh trgih praktično edini tuji ponudnik, ki izvaja izobraževanja s kakovostnimi in aktualnimi poslovnimi vsebinami. „S tem, ko lokalnim podjetjem predstavljamo kredibilen vir znanja o njihovi davčni in gospodarski zakonodaji ter jim hkrati zagotavljamo vse koristi e-poslovanja, smo dejansko korak naprej, kar potrjuje tudi številčna udeležba v obeh državah,“ je še poudaril Boršo. V Srbiji in na Hrvaškem se je zadnjega izobraževalnega ciklusa udeležilo že prek 500 podjetij.

SAOP je v svojih srbskih različicah iCentra in miniMAXa uporabnikom že zagotovil podporo za zadnje zakonske spremembe, kot so elektronska oddaja obračuna plač, ki je stopila v veljavo s 1. 1. 2014. V podjetju so svojim uporabnikom omogočili tudi elektronsko oddajo davka na dodano vrednost, ki bo v Srbiji uzakonjena s 1. 7. 2014.

Na Hrvaškem so s 1. 1. 2014 pričeli uporabljati nov enotni obrazec JOPPD za prijavo vseh prejemkov, od katerih se obračunava davek na dohodek – plače, pokojnine, prejemki v naravi, lastniške pravice, kapitalski donosi, zavarovanja ter druge oblike osebnih prejemkov.

Udeležencem je bila predstavljena izdelava poročila na JOPPD obrazcu tako v iCentru kot tudi miniMAXu, kar vključuje obdelavo in sledenje podatkom o plačah, potnih nalogih, dohodkih v naravi in drugih dohodkih.

Vir: SAOP

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje