SAOP izvaža znanje in dobre prakse

Podjetje SAOP preko svojih hčerinskih družb v Srbiji in na Hrvaškem prireja serijo izobraževalnih seminarjev, s katerimi poslovno javnost obvešča o spremembah v zakonodaji in prednostih elektronskega poslovanja.
SAOP izvaža znanje in dobre prakse

SAOP izvaža znanje in dobre prakse (Vir slike: sxc.hu)

Seminarji potekajo po vseh večjih mestih v Srbiji, in sicer v Beogradu, Novem Sadu in Kragujevcu, Čačku, Kraljevu, Novem Pazarju, Zrenjaninu, Subotici, na Hrvaškem pa so jih izvedli najprej v Splitu, nato jih bodo v decembru ter januarju izvedli še v Zagrebu, Čakovcu in Puli ter drugih mestih.

Tujih ponudnikov izobraževanj v Srbiji in na Hrvaškem praktično ni

SAOP je podobno kot v Sloveniji tudi na srbskem in hrvaškem tržišču med tistimi ponudniki poslovne programske opreme, ki pravočasno zagotovijo zakonske spremembe v svojih poslovnih programih.

SAOP-ova konkurenčna prednost na regijskih trgih je, da poleg poslovnih programskih rešitev ponuja tudi vsebino. Uporabniki to še posebej cenijo, saj se zavedajo, da jim z dobrimi praksami omogočamo doseganje maksimalne vrednosti njihovih naložb v naše poslovne programe,“ je povedal Sandi Boršo, direktor srbskega SAOP d. o. o.

Podjetje SAOP je na teh trgih praktično edini tuji ponudnik, ki izvaja izobraževanja s kakovostnimi in aktualnimi poslovnimi vsebinami. „S tem, ko lokalnim podjetjem predstavljamo kredibilen vir znanja o njihovi davčni in gospodarski zakonodaji ter jim hkrati zagotavljamo vse koristi e-poslovanja, smo dejansko korak naprej, kar potrjuje tudi številčna udeležba v obeh državah,“ je še poudaril Boršo. V Srbiji in na Hrvaškem se je zadnjega izobraževalnega ciklusa udeležilo že prek 500 podjetij.

SAOP je v svojih srbskih različicah iCentra in miniMAXa uporabnikom že zagotovil podporo za zadnje zakonske spremembe, kot so elektronska oddaja obračuna plač, ki je stopila v veljavo s 1. 1. 2014. V podjetju so svojim uporabnikom omogočili tudi elektronsko oddajo davka na dodano vrednost, ki bo v Srbiji uzakonjena s 1. 7. 2014.

Na Hrvaškem so s 1. 1. 2014 pričeli uporabljati nov enotni obrazec JOPPD za prijavo vseh prejemkov, od katerih se obračunava davek na dohodek – plače, pokojnine, prejemki v naravi, lastniške pravice, kapitalski donosi, zavarovanja ter druge oblike osebnih prejemkov.

Udeležencem je bila predstavljena izdelava poročila na JOPPD obrazcu tako v iCentru kot tudi miniMAXu, kar vključuje obdelavo in sledenje podatkom o plačah, potnih nalogih, dohodkih v naravi in drugih dohodkih.

Vir: SAOP

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje