SAOP miniMAX na voljo tudi hrvaškim podjetjem

Samo vprašanje časa je bilo, kdaj se bo podjetje SAOP po vstopu na srbski trg odločilo še za vstop na hrvaškega. Podjetje je namreč pred kratkim na slednjega vstopilo s prilagojeno različico spletnega računovodskega programa miniMAX.
SAOP miniMAX na voljo tudi hrvaškim podjetjem

Ivana Čuvalo, mag. Bojan Škoda, Sonja Šinigoj, Sandi Boršo

Podjetje SAOP je na Hrvaškem začelo s prodajo programa miniMAX, spletno računovodstvo za samostojne podjetnike, mikro in majhna podjetja. Z zakonodajno in jezikovno lokaliziranim programom je majhnim podjetjem ter njihovim računovodskim servisom na Hrvaškem omogočeno celovito vodenje poslovanja, preprosto poročanje davčni upravi, elektronsko poslovanje z bankami ter uvedba spletnega računovodstva.

“Hrvaška je med tremi najmočnejšimi tržišči v regiji in predstavlja pomemben mejnik pri nadaljnjem širjenju podjetja SAOP na tuja tržišča,“ je poudarila Sonja Šinigoj, direktorica SAOP. Za podjetje pa to ni prvi tuji trg, saj so prisotni tudi na srbskem. “Glede na uspešnost prodaje miniMAX-a v Srbiji načrtujemo, da bomo na hrvaškem tržišču v samo treh letih dosegli 10-odstotni delež,” je Sonja Šinigoj povzela dolgoročne načrte podjetja.

Podjetje je na hrvaški trg vstopilo oktobra lani ter v prvem koraku ponudilo poslovne rešitve za srednja in velika podjetja iCenter. Že oktobra so v razvojnem oddelku v Sloveniji pričeli z izdelavo programa za majhna podjetja miniMAX, ki je prilagojen za hrvaški trg.

Podjetje bo trženje, prodajo, izobraževanje in podporo hrvaškim uporabnikom izvajalo na osnovi preizkušenega poslovnega modela, ki ga je že uveljavilo v Sloveniji in uspešno preneslo tudi na srbsko tržišče. S tem bo samostojnim podjetnikom, mikro in majhnim podjetjem omogočilo hitro uvedbo sodobnega informacijsko podprtega poslovanja ter hkrati razvoj naprednih storitev spletnega računovodstva.

Vir: SAOP

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje