SAOP miniMAX po 5 letih delovanja uporablja prek 10.000 organizacij

Recesija je spodbudila vlaganja manjših organizacij v učinkovite informacijske rešitve. Ob 33-odstotni rasti uporabnikov je inovativni spletni program miniMAX najhitreje rastoč poslovni informacijskimi sistem v Sloveniji.
SAOP miniMAX po 5 letih delovanja uporablja prek 10.000 organizacij

Rešitev za mala podjetja in računovodske servise – spletni računovodski program miniMAX.

Podjetje SAOP, vodilni proizvajalec poslovnih programov za podjetja in javne ustanove, je sporočilo, da njihov spletni poslovni program miniMAX uporablja že 10.016 organizacij. Gre za program z najhitrejšo rastjo števila uporabnikov v zadnjem obdobju, ki korenito spreminja merila majhnih podjetij glede informacijske podpore pri poslovanju.

Poleg izboljšav poslovanja organizacij v zasebnem in javnem sektorju, je miniMAX pomembno prispeval k utrditvi modela e-računovodstva, ki prek elektronskega poslovanje med strankami in računovodskimi servisi odpira prostor za nove in cenovno ugodnejše računovodske storitve.

Število uporabnikov miniMAXa se je v enem letu povečalo za 33%. K rasti je bistveno prispevala tudi gospodarska kriza, saj organizacije danes bolj kot kdajkoli prej iščejo inovativne cenovno ugodne rešitve, s katerimi bi izboljšale preglednost poslovanja, znižale stroške in povečale učinkovitost.

„Zaradi oteženih pogojev poslovanja želijo podjetniki, pa tudi društva in zavodi poceniti poslovanje in imeti predvsem boljši pregled nad prihodki in stroški“ je povedal Marko Češnovar, vodja prodaje miniMAX v SAOP. „Po drugi strani pa želijo računovodski servisi, ki izvajajo storitve za segment manjših organizacij prek e-računovodstva, kot ga podpira miniMAX, povečati produktivnost in ponuditi nove storitve, ki jim omogočajo ustvarjanje novih prihodkov in pridobivanje strank.“

SAOP je pri svojih poslovnih rešitvah zavezan stalnim izboljšavam in razvoju novih funkcionalnosti. Tako bodo decembra poslali na trg novo različico sistema miniMAX 10. Izboljšave pri zadnji generaciji so usmerjene predvsem v optimizacijo delovanja osrednjega sistema. S tem bodo lahko, ob nadaljnjem hitrem povečevanju števila uporabnikov, ki bo naraščalo predvsem na račun širjenja modela e-računovodstva in uporabe miniMAXa na trgih izven Slovenije, strankam zagotovili še naprej hitro in zanesljivo delovanje programa.

SAOP spada med slovenska podjetja, ki ponujajo zelo napredno tehnologijo računalništva v oblaku. Poleg rešitve miniMAX, je SAOP kot storitev v oblaku že ponudil tudi poslovno rešitev iCenter za srednje in velike organizacije. Računalništvo v oblaku predstavlja optimalno rešitev za manjša in srednje velika podjetja, je pa še v vzponu, zato lahko pričakujemo, da se je bo v prihodnje posluževalo vedno več podjetij.

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje