SAOP miniMAX za mobilno poslovanje na tabličnih računalnikih Apple iPad

Uporabniki računalnikov in drugih naprav Apple se srečujejo s pomanjkanjem poslovnih programov. Zato jih bodisi ne uporabljajo, bodisi so primorani v nakupe dodatnih računalnikov z drugačnimi operacijskimi sistemi.
SAOP miniMAX za mobilno poslovanje na tabličnih računalnikih Apple iPad

SAOP miniMAX za mobilno poslovanje na tabličnih računalnikih Apple iPad.

Podjetje SAOP, vodilni proizvajalec poslovnih programov za podjetja in javne ustanove, je razširilo delovanje spletnega poslovnega programa SAOP miniMAX tudi na priljubljene mobilne naprave Apple iPad.

Zahteva po mobilnosti poslovanja je vse pogostejši razlog za izbiro miniMAX-a, tako med podjetniki, ki veliko delujejo izven pisarn, kot tudi med računovodji pri opravljanju njihove svetovalne dejavnosti pri strankah. Poslovni uporabniki Applovih tabličnih računalnikov iPad do programa miniMAX dostopajo kadar koli in od kjer koli prek vgrajenega spletnega brskalnika Safari, certificiranega spletnega digitalnega potrdila ter različnih mobilnih povezav.

»Uporaba naprav iPad se v poslovnem segmentu skokovito povečuje, vendar se njihovi uporabniki v Sloveniji srečujejo z velikim problemom pomanjkanja kakovostnih poslovnih aplikacij. Z delovanjem programa miniMAX na iPadu smo podjetnikom zagotovili pomembno funkcijo, saj lahko v celoti vodijo poslovanje in sodelujejo s svojim računovodskim servisom, ne da bi za to posegali po drugih napravah,« je povedal Sandi Boršo, direktor prodaje in marketinga v SAOP.

Za 50% več uporabnikov v letu 2012

miniMAX je eden redkih poslovnih programov v Sloveniji, ki ga lahko uporabljajo tudi lastniki računalnikov Apple. Med uporabniki programa miniMAX je trenutno dober odstotek uporabnikov sistemov Apple, v prihodnjem letu pa želijo v SAOP dvigniti uporabo miniMAX-a med temi uporabniki za 50%.

Kot spletna rešitev, ki deluje v vseh najbolj priljubljenih spletnih brskalnikih vključno z Applovim Safarijem, miniMAX uporabnikom sistemov Apple omogoča učinkovito vodenje poslovanja bodisi prek namiznih in prenosnih računalnikov Mac bodisi prek mobilnih naprav iPad.

Računalniki Apple so že tradicionalno orodje za podjetja in samozaposlene na področju založništva, grafičnega oblikovanja in računalniškega načrtovanja, vedno večji tržni delež pa pridobivajo tudi med splošnimi poslovnimi uporabniki.

Mobilno poslovanje je udobno

Zaradi naraščajočih zahtev po mobilnosti in takojšnjem dostopu do poslovnih podatkov so se med poslovnimi uporabniki že utrdile tudi inovativne mobilne naprave kot je Apple iPad, predvsem med menedžerji, poslovnimi svetovalci in predavatelji ter na področju trženja in prodaje.

“miniMAX uporabnikom tabličnih računalnikov iPad omogoča udobno mobilno poslovanje, saj lahko od kjer koli in kadarkoli izvajajo bodisi vsakodnevna rutinska opravila, na primer pripravijo predračun ali potni nalog, bodisi spremljajo informacije iz tekočega poslovanja, na primer prihodke in stroške,” je povedala Tina Vilfan, Vodja blagovne znamke miniMAX v SAOP.

Delovanje miniMAX-a na tabličnih računalnikih iPad podjetnikom omogoča, da poenostavijo in pocenijo mobilno poslovanje, saj investicija v večje in dražje prenosne računalnike ni potrebna. Kot je še povedala Tina Vilfan, delovanje miniMAX-a na tabličnih računalnikih še povečuje njegovo dodano vrednost, saj ga je možno uporabiti tako rekoč na vseh napravah, ki jih podjetja že uporabljajo pri poslovanju in to brez kakršnih koli dodatnih naložb.

miniMAX po drugi strani predstavlja tudi dolgoročno rešitev za vodenje poslovanja, saj kot standarden spletni program deluje v različnih spletnih brskalnikih (Internet Explorer, Firefox, Safari, Chrome…) in tako podpira tudi prihajajoče mobilne naprave.

O podjetju SAOP

Podjetje SAOP je bilo ustanovljeno leta 1987 in med prvimi na slovenskem tržišču ponudilo lastno programsko opremo. Kot vodilni za razvoj poslovnih programskih rešitev in storitev za računovodske servise, podjetja ter javne ustanove, zaposlujejo več kot 50 visoko izobraženih strokovnjakov. Njihove rešitve uporablja prek 3.700 strank ter več kot 14.000 uporabnikov. Za inovativnost so prejeli že več nagrad državnega in mednarodnega pomena.

Vir: SAOP

Oznake: , , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje