SAOP podjetjem na Hrvaškem pomaga v EU

SAOP podjetjem na Hrvaškem že omogoča poslovanje v skladu s trenutno nacionalno in evropsko zakonodajo, tako da jim ob vstopu v Evropsko Unijo ne bo treba menjati ali dograjevati poslovnega informacijskega sistema.
Obljuba Sloveniji

Obljuba Sloveniji (Vir slike: sxc.hu)

Podjetje SAOP je, z ustanovitvijo hčerinskega podjetja SAOP d.o.o. s sedežem v Zagrebu, izvedel nov korak k širitvi na tuje trge. Na Hrvaškem bo najprej ponudil lokalizirane poslovne rešitve iCenter za srednja in velika podjetja. Te rešitve so že pripravljene na spremembe, ki jih hrvaškim podjetjem prinašajo evropski standardi. V naslednjih mesecih pa bo hrvaškemu tržišču ponudil celoten nabor poslovnih rešitev in storitev, vključno s spletnim programom za vodenje poslovanja majhnih podjetij miniMAX – ta bo za uporabo na voljo 1. januarja 2013.

“SAOP je z vstopom na hrvaško tržišče pospremil slovenske uporabnike, ki poslovanje širijo v regijo, in jim omogočil enostaven prehod na nove poslovne zahteve, pred katere bodo postavljena njihova hčerinska podjetja, ko bo Hrvaška vključena v EU,” je povedala Sonja Šinigoj, direktorica SAOP. Podjetje po drugi strani hrvaškim podjetjem omogoča uvedbo dobrih praks poslovanja v Evropski Uniji, tako da se že vnaprej lahko pripravijo na poslovanje v novih razmerah.

Nameravate ustanoviti podjetje na Hrvaškem?

Podjetje SAOP je v svoji strategiji širjenja na tuje trge opredelilo, da bo na regionalnih tržiščih vzpostavilo poenoteno ponudbo poslovnih programov in storitev,  kar z vidika centralizacije vodenja in znižanja stroškov poslovanja pomeni veliko prednost za regionalno usmerjena podjetja. “Od vstopa na srbsko tržišče sta minili dve leti, pa smo že uresničili vse tiste cilje, ki smo si jih zadali pred nadaljnjim osvajanjem regije,” je povedala Sonja Šinigoj. Tako so že lani v Srbiji ponudili oba segmenta poslovnih rešitev, miniMAX za majhna podjetja ter iCenter za srednje in velike organizacije. Poleg tega so za prodajo in uvajanje poslovnih rešitev, kakor tudi povezav z učnimi podjetji in gospodarskimi organizacijami, prek katerih širijo svoje dobre poslovne prakse na lokalno tržišče, vzpostavili mrežo kakovostnih poslovnih partnerjev.

Po načrtih na hrvaškem tržišču začenjamo z naborom rešitev iCenter, ki jih sicer že leta uporablja ena največjih hrvaških trgovskih verig, manjšim podjetjem pa bomo omogočili, da bodo lahko poslovali prek miniMAX-a že v začetku novega poslovnega leta.” je povedal Toni Žužek, direktor  SAOP d.o.o., Hrvaška. Podjetje je na hrvaškem vzpostavilo trženjsko in prodajno organizacijo ter pridobilo prve poslovne partnerje za oblikovanje kakovostne poslovne mreže.

Glede na strategijo želijo v skupini SAOP prek prodaje na hrvaškem in srbskem tržišču do leta 2015 podvojiti prihodke od novih programskih licenc ter tako ustvariti največji tržni delež v segmentu poslovnih programov na območju nekdanje Jugoslavije.

Vir: SAOP

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje