SAOP spodbuja podjetništvo

V podjetju SAOP d.o.o., vodilnem slovenskem ponudniku poslovnih programskih rešitev za računovodstva ter mala in srednja podjetja, želijo vsem, ki razmišljajo o podjetniški poti olajšati ta pomemben življenjski korak.

V podjetju SAOP d.o.o., vodilnem slovenskem ponudniku poslovnih programskih rešitev za računovodstva ter mala in srednja podjetja, želijo vsem, ki razmišljajo o podjetniški poti olajšati ta pomemben življenjski korak. V ta namen bodo že v mesecu aprilu v sodelovanju z nekaterimi območnimi obrtnimi in gospodarskimi zbornicami  izvedli serijo brezplačnih seminarjev za nove podjetnike. Bodoče podjetnike bodo na teh seminarjih seznanili z osnovami računovodstva ter dobro prakso pri obvladovanju poslovanja s spletnim programom miniMAX.

“V času krize marsikdo razmišlja o boljšem jutri tudi na ta način, da se spogleduje s podjetništvom,” je povedal Marjan Mrhar, direktor podjetja SAOP. ”V SAOPju želimo bodočim podjetnikom pomagati tako glede znanja kot tudi glede programske opreme za vodenje poslovanja.”

Poznavanje osnov računovodstva je eno temeljnih podjetniških znanj, predvsem z vidika poznavanja zakonskih obveznosti in pravil poslovanja. V okviru brezplačnih predavanj bodo bodoči podjetniki spoznavali računovodstvo skozi uporabo prilagojenega programa miniMAX. Ta program, ki deluje kot storitev na spletu, so v SAOP izdelali posebej za podjetnike in njihovo sodelovanje z računovodskimi servisi.

 

SAOPjevi brezplačni seminarji bodo v mesecu aprilu potekali v štirih mestih in sicer:

·     Ljubljana: 14.4.2009, od 9. do 12. ure, Območna obrtna zbornica Ljubljana-Bežigrad

·     Maribor: 15.4.2009, od 9. do 12. ure, Štajerska gospodarska zbornica

·     Celje: 17.4.2009, od 9. do 12. ure, Območna obrtna zbornica Celje

·     Nova Gorica: 21.4.2009, od 9. do 12. ure, Območna obrtna zbornica Nova Gorica

 

Več informacij o spletnemu programu miniMAX dobite na spletni strani: www.minimax.si.

Več informacij o brezplačnih seminarjih dobite na tej spletni strani: 


Gradivo

Dnevni red seminarja »Osnove računovodstva za podjetnike«:
http://www.minimax.si/Portals/_Rainbow/Documents/Opis-osnove-računovodstva-za-podjetnike.pdf

Fotografija – Marjan Mrhar, direktor SAOP d.o.o.:

http://www.saop.si/Portals/_Rainbow/za-novinarje/Marjan-Mrhar.jpg

 

 
O podjetju SAOP

Podjetje SAOP je bilo ustanovljeno leta 1987 in med prvimi na slovenskem tržišču ponudilo lastno programsko opremo. Kot vodilni za razvoj poslovnih programskih rešitev in storitev za računovodske servise, podjetja ter javne ustanove, zaposlujejo več kot 50 visoko izobraženih strokovnjakov. Njihove rešitve uporablja prek 3.000 strank ter več kot 11.600 uporabnikov. Za inovativnost so prejeli že več nagrad državnega in mednarodnega pomena.

Oznake:

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje