SAOP spodbuja podjetništvo

V podjetju SAOP d.o.o., vodilnem slovenskem ponudniku poslovnih programskih rešitev za računovodstva ter mala in srednja podjetja, želijo vsem, ki razmišljajo o podjetniški poti olajšati ta pomemben življenjski korak.

V podjetju SAOP d.o.o., vodilnem slovenskem ponudniku poslovnih programskih rešitev za računovodstva ter mala in srednja podjetja, želijo vsem, ki razmišljajo o podjetniški poti olajšati ta pomemben življenjski korak. V ta namen bodo že v mesecu aprilu v sodelovanju z nekaterimi območnimi obrtnimi in gospodarskimi zbornicami  izvedli serijo brezplačnih seminarjev za nove podjetnike. Bodoče podjetnike bodo na teh seminarjih seznanili z osnovami računovodstva ter dobro prakso pri obvladovanju poslovanja s spletnim programom miniMAX.

“V času krize marsikdo razmišlja o boljšem jutri tudi na ta način, da se spogleduje s podjetništvom,” je povedal Marjan Mrhar, direktor podjetja SAOP. ”V SAOPju želimo bodočim podjetnikom pomagati tako glede znanja kot tudi glede programske opreme za vodenje poslovanja.”

Poznavanje osnov računovodstva je eno temeljnih podjetniških znanj, predvsem z vidika poznavanja zakonskih obveznosti in pravil poslovanja. V okviru brezplačnih predavanj bodo bodoči podjetniki spoznavali računovodstvo skozi uporabo prilagojenega programa miniMAX. Ta program, ki deluje kot storitev na spletu, so v SAOP izdelali posebej za podjetnike in njihovo sodelovanje z računovodskimi servisi.

 

SAOPjevi brezplačni seminarji bodo v mesecu aprilu potekali v štirih mestih in sicer:

·     Ljubljana: 14.4.2009, od 9. do 12. ure, Območna obrtna zbornica Ljubljana-Bežigrad

·     Maribor: 15.4.2009, od 9. do 12. ure, Štajerska gospodarska zbornica

·     Celje: 17.4.2009, od 9. do 12. ure, Območna obrtna zbornica Celje

·     Nova Gorica: 21.4.2009, od 9. do 12. ure, Območna obrtna zbornica Nova Gorica

 

Več informacij o spletnemu programu miniMAX dobite na spletni strani: www.minimax.si.

Več informacij o brezplačnih seminarjih dobite na tej spletni strani: 


Gradivo

Dnevni red seminarja »Osnove računovodstva za podjetnike«:
http://www.minimax.si/Portals/_Rainbow/Documents/Opis-osnove-računovodstva-za-podjetnike.pdf

Fotografija – Marjan Mrhar, direktor SAOP d.o.o.:

http://www.saop.si/Portals/_Rainbow/za-novinarje/Marjan-Mrhar.jpg

 

 
O podjetju SAOP

Podjetje SAOP je bilo ustanovljeno leta 1987 in med prvimi na slovenskem tržišču ponudilo lastno programsko opremo. Kot vodilni za razvoj poslovnih programskih rešitev in storitev za računovodske servise, podjetja ter javne ustanove, zaposlujejo več kot 50 visoko izobraženih strokovnjakov. Njihove rešitve uporablja prek 3.000 strank ter več kot 11.600 uporabnikov. Za inovativnost so prejeli že več nagrad državnega in mednarodnega pomena.

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje