SAOP spodbuja podjetništvo

V podjetju SAOP d.o.o., vodilnem slovenskem ponudniku poslovnih programskih rešitev za računovodstva ter mala in srednja podjetja, želijo vsem, ki razmišljajo o podjetniški poti olajšati ta pomemben življenjski korak.

V podjetju SAOP d.o.o., vodilnem slovenskem ponudniku poslovnih programskih rešitev za računovodstva ter mala in srednja podjetja, želijo vsem, ki razmišljajo o podjetniški poti olajšati ta pomemben življenjski korak. V ta namen bodo že v mesecu aprilu v sodelovanju z nekaterimi območnimi obrtnimi in gospodarskimi zbornicami  izvedli serijo brezplačnih seminarjev za nove podjetnike. Bodoče podjetnike bodo na teh seminarjih seznanili z osnovami računovodstva ter dobro prakso pri obvladovanju poslovanja s spletnim programom miniMAX.

“V času krize marsikdo razmišlja o boljšem jutri tudi na ta način, da se spogleduje s podjetništvom,” je povedal Marjan Mrhar, direktor podjetja SAOP. ”V SAOPju želimo bodočim podjetnikom pomagati tako glede znanja kot tudi glede programske opreme za vodenje poslovanja.”

Poznavanje osnov računovodstva je eno temeljnih podjetniških znanj, predvsem z vidika poznavanja zakonskih obveznosti in pravil poslovanja. V okviru brezplačnih predavanj bodo bodoči podjetniki spoznavali računovodstvo skozi uporabo prilagojenega programa miniMAX. Ta program, ki deluje kot storitev na spletu, so v SAOP izdelali posebej za podjetnike in njihovo sodelovanje z računovodskimi servisi.

 

SAOPjevi brezplačni seminarji bodo v mesecu aprilu potekali v štirih mestih in sicer:

·     Ljubljana: 14.4.2009, od 9. do 12. ure, Območna obrtna zbornica Ljubljana-Bežigrad

·     Maribor: 15.4.2009, od 9. do 12. ure, Štajerska gospodarska zbornica

·     Celje: 17.4.2009, od 9. do 12. ure, Območna obrtna zbornica Celje

·     Nova Gorica: 21.4.2009, od 9. do 12. ure, Območna obrtna zbornica Nova Gorica

 

Več informacij o spletnemu programu miniMAX dobite na spletni strani: www.minimax.si.

Več informacij o brezplačnih seminarjih dobite na tej spletni strani: 


Gradivo

Dnevni red seminarja »Osnove računovodstva za podjetnike«:
http://www.minimax.si/Portals/_Rainbow/Documents/Opis-osnove-računovodstva-za-podjetnike.pdf

Fotografija – Marjan Mrhar, direktor SAOP d.o.o.:

http://www.saop.si/Portals/_Rainbow/za-novinarje/Marjan-Mrhar.jpg

 

 
O podjetju SAOP

Podjetje SAOP je bilo ustanovljeno leta 1987 in med prvimi na slovenskem tržišču ponudilo lastno programsko opremo. Kot vodilni za razvoj poslovnih programskih rešitev in storitev za računovodske servise, podjetja ter javne ustanove, zaposlujejo več kot 50 visoko izobraženih strokovnjakov. Njihove rešitve uporablja prek 3.000 strank ter več kot 11.600 uporabnikov. Za inovativnost so prejeli že več nagrad državnega in mednarodnega pomena.

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje