SAOP strateški poslovni partner za več kot dve tretjini uporabnikov

Avtor Borut Borštnik — 27.06.2009
Komentiraj!
Raziskava zadovoljstva uporabnikov potrdila kakovost SAOPjevega dela z uporabniki ter njegovih storitev in poslovnih programov.
SAOP strateški poslovni partner za več kot dve tretjini uporabnikov

SAOP uspešno zadovoljuje potrebe svojih strank.

Podjetje SAOP d.o.o., vodilni razvijalec prilagojenih poslovnih rešitev za mala in srednja podjetja ter javne ustanove, je izvedlo raziskavo zadovoljstva uporabnikov ter razširjenosti poslovnega informacijskega sistem iCenter. V raziskavi so sodelovali ključni uporabniki iz 1.560 od več kot 3.000 organizacij, ki uporabljajo poslovne rešitve iCenter. Raziskava zadovoljstva uporabnikov je bila izvedena z namenom odkrivanja uporabniških potreb na področju SAOPjevih storitev usposabljanja, izobraževanja in podpore uporabnikom ter zbiranju zahtev glede novih funkcionalnosti in izboljšav poslovnih rešitev iCenter.

Kot je pokazala raziskava, so v 83,5 odstotkih anketiranci odgovorili, da so v celoti zadovoljni s podjetjem SAOP. "Tako visoko zadovoljstvo uporabnikov je rezultat dolgoletnega uspešnega sodelovanja, ki ga ohranjamo z visokimi standardi tako pri razvoju same programske opreme kot tudi pri izvajanju podpore uporabnikom ter prenašanju poslovnega znanja iz SAOP na uporabnike," je povedala Liljana Zorn, vodja prodaje iCenter v podjetju SAOP.

Uporabniki SAOPjevih programov svoje zadovoljstvo potrjujejo tudi z obsegom uporabe. V kar 66,8 odstotkih namreč s poslovnimi rešitvami iCenter pokrivajo celotno poslovanje. "SAOP se pri razvoju poslovne programske opreme posveča splošnim in nišnim rešitvam, zato lahko učinkovito podpremo celotno poslovanje majhnih in srednjih organizacij, ne glede na dejavnost in posebnosti v poslovnih procesih," je še povedala Liljana Zorn.

V SAOPju bodo rezultate raziskave uporabili pri razvoju novih funkcionalnosti in nadgrajevanju ponudbe kakovostnih, uporabniško usmerjenih storitev in rešitev. Glede na SAOPjevo usmeritev v okrepitev partnerske mreže pa bodo prihodnje raziskave zadovoljstva uporabnikov izvajali tudi partnerji, ki imajo neposreden stik z uporabniki.

Več informacij o poslovnih programih iCenter dobite na spletni strani: www.i-center.si.

shranjeno pod:
Prijavi se na e-novice!