SAOP z novim vodstvom

Avtor Borut Borštnik — 15.05.2009
Komentiraj!
Sonja Šinigoj je prevzela vodenje največjega primorskega proizvajalca poslovne programske opreme.
SAOP z novim vodstvom

SAOP z novim vodstvom.

Podjetje SAOP d.o.o., vodilni slovenski proizvajalec poslovne programske opreme za majhna in srednja podjetja, je dobilo novo vodstvo. Nova direktorica Sonja Šinigoj, ki v podjetju deluje že vse od njegove ustanovitve, je vodenje prevzela z 12. majem.

Sonjo Šinigoj zaposleni poznajo kot prizadevno sodelavko ter dobrega  poznavalca poslovnih in uporabniških potreb na področju informacijskih tehnologij. Zadnja 3 leta je bila najbolj aktivna pri trženju inovativnega spletnega programa za vodenje poslovanja miniMAX ter pri uvajanju novih konceptov dela v poslovanje podjetnikov in računovodskih servisov.

Kot pravi Sonja Šinigoj, je njen glavni cilj razvoj in vzdrževanje programske opreme, ki bo še bolj prijazna do uporabnikov. „Naše osnovno vodilo je zagotavljanje čim boljše uporabniške izkušnje na vseh ravneh, od vsakodnevne uporabe poslovnih programov iCenter in miniMAX, do storitev na področju namestitve in uvedbe programov v poslovanje ter izobraževanja in podpore uporabnikom,“ je poudarila. „Nove izzive pri poslovanju bomo uspešno premagovali samo, če bomo naše delo gradili na znanju, ustvarjalnosti, skupinskemu delu in spoštovanju vseh, ki so vključeni v naš poslovni ekosistem.“ V SAOPju želijo v ta namen še poglobiti sodelovanje med zaposlenimi in s strankami, kar je temelj razvoja visoko prilagojenih in nišnih poslovnih informacijskih rešitev.

Prijavi se na e-novice!