Še 3 dni za prijavo na Start:up leta

Avtor — 12.03.2013
Vam je bilo lansko leto žal, da se niste prijavili na tekmovanje Start:up leta? Potem se lahko prijavite letos. Časa imate namreč še 3 dni, saj je rok za formalno prijavo, ki mora vsebovati celovit poslovni načrt z jedrnatim povzetkom, 15. marec.
Še 3 dni za prijavo na Start:up leta

Še 3 dni za prijavo na Start:up leta. (Vir slike: sxc.hu)

Kako se prijavite na tekmovanje?

Startup podjetja se s poslovnim načrtom lahko prijavijo do vključno 15. marca preko spletne strani www.startup.si.

Kdo se lahko prijavi?

Pogoj, ki ga mora startup podjetje izpolnjevati je, da na dan prijave ne sme biti starejše od treh let. Glavni pogoj za sodelovanje je formalna prijava preko spletnega obrazca, katerega ključni del je tudi vsebinsko celovit poslovni načrt z jedrnatim povzetkom.

Kaj pa nagrada?

Najboljše startup podjetje bo razglašeno 15. maja na podjetniški konferenci PODIM in bo pridobilo laskavi naziv »Slovenski start-up leta 2013«, poleg tega pa bo podjetje dobilo tudi denarno nagrado 10.000 EUR, kristalni kipec in izobraževalni progam CEED Slovenia ter pridobilo do 25 točk od 100 možnih na razpisu za zagonsko subvencijo P2 Slovenskega podjetniškega sklada.

Start:up leta 2013

V preteklosti je na petih tekmovanjih sodelovalo že 259 slovenskih startup podjetij. Dogodkov, organiziranih v okviru tekmovanja, pa je udeležilo več kot 3500 udeležencev.

Letošnji šesti krog se je pričel 6. februarja s podjetniškim forumom 100% Start:up, nadaljeval s štirimi road-show dogodki v Mariboru, Novi Gorici, Kranju in Celju. Za pripravo zmagovitega poslovnega načrta so v začetku marca organizatorji v Ljubljani pripravili tudi celodnevno praktično delavnico.

Organizatorji

Nosilec tekmovanja Start:up leta je Tovarna podjemov. Soorganizatorji tekmovanja so Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo RS, Slovenski podjetniški sklad, Tehnološki park Ljubljana, RC IKT iz Kranja in Primorski tehnološki park. V tekmovanju že tradicionalno kot strateška partnerja iz gospodarstva sodelujeta Nova KBM s svojim Podjetniškim centrom NKBM in Microsoft Slovenija z Microsoft innovation centrom. Strateški nacionalni partner tekmovanja je Združenje inkubatorjev in tehnoloških parkov Slovenije.

Vir: www.startup.si

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , , ,