Seesaw internetna TV storitev na voljo v VB

Spletna TV storitev podjetja Seesaw je po novem v celoti na voljo britanskim uporabnikom interneta. Splavila je manj kot mesec po tem, ko jo je lahko preizkusilo 20.000 uporabnikov.
Seesaw internetna TV storitev na voljo v VB

The Apprentice je ena izmed oddaj, ki bo na voljo na Seesaw (slika: BBC)

Storitev uporabnikom ponuja možnost, da zastonj nadoknadijo 3.000 ur iz arhiva in zadnjih programov s strani BBC, Channel 4 in 5. Seesaw se financira z oglaševanjem. Uporabniki tako vidijo 60 sekundne premore za oglase pred in med samimi oddajami. 17 podjetij se je že prijavilo, vključno s podjetji Ikea, Diageo in Kraft.  

Seesaw je zgrajen na podlagi tehnologije, ki jo je podjetje Arqiva kupila od ponesrečenega projekta Kangaroo, internetne TV storitve, ki jo je podpiralo lepo število britanskih oddajnikov, a je bila blokirana s strani Competition Commision. 

Upravljavec Seesaw-ove platforme, John Keeling, je povedal, da bo stran v naslednjih dveh mesecih postala na voljo kot naročniška storitev z 2000 dodatnimi urami programov. Potrošniki nove storitve bodo plačevali za ogled ali izposojo večjih oddaj. Podjetje se sicer še vedno dogovarja z več ameriškimi studii za njihove vsebine, čeprav stran ne bo na voljo preko luže.

 

Vir: BBC

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje