Seesaw internetna TV storitev na voljo v VB

Spletna TV storitev podjetja Seesaw je po novem v celoti na voljo britanskim uporabnikom interneta. Splavila je manj kot mesec po tem, ko jo je lahko preizkusilo 20.000 uporabnikov.
Seesaw internetna TV storitev na voljo v VB

The Apprentice je ena izmed oddaj, ki bo na voljo na Seesaw (slika: BBC)

Storitev uporabnikom ponuja možnost, da zastonj nadoknadijo 3.000 ur iz arhiva in zadnjih programov s strani BBC, Channel 4 in 5. Seesaw se financira z oglaševanjem. Uporabniki tako vidijo 60 sekundne premore za oglase pred in med samimi oddajami. 17 podjetij se je že prijavilo, vključno s podjetji Ikea, Diageo in Kraft.  

Seesaw je zgrajen na podlagi tehnologije, ki jo je podjetje Arqiva kupila od ponesrečenega projekta Kangaroo, internetne TV storitve, ki jo je podpiralo lepo število britanskih oddajnikov, a je bila blokirana s strani Competition Commision. 

Upravljavec Seesaw-ove platforme, John Keeling, je povedal, da bo stran v naslednjih dveh mesecih postala na voljo kot naročniška storitev z 2000 dodatnimi urami programov. Potrošniki nove storitve bodo plačevali za ogled ali izposojo večjih oddaj. Podjetje se sicer še vedno dogovarja z več ameriškimi studii za njihove vsebine, čeprav stran ne bo na voljo preko luže.

 

Vir: BBC

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje