Seesaw internetna TV storitev na voljo v VB

Spletna TV storitev podjetja Seesaw je po novem v celoti na voljo britanskim uporabnikom interneta. Splavila je manj kot mesec po tem, ko jo je lahko preizkusilo 20.000 uporabnikov.
Seesaw internetna TV storitev na voljo v VB

The Apprentice je ena izmed oddaj, ki bo na voljo na Seesaw (slika: BBC)

Storitev uporabnikom ponuja možnost, da zastonj nadoknadijo 3.000 ur iz arhiva in zadnjih programov s strani BBC, Channel 4 in 5. Seesaw se financira z oglaševanjem. Uporabniki tako vidijo 60 sekundne premore za oglase pred in med samimi oddajami. 17 podjetij se je že prijavilo, vključno s podjetji Ikea, Diageo in Kraft.  

Seesaw je zgrajen na podlagi tehnologije, ki jo je podjetje Arqiva kupila od ponesrečenega projekta Kangaroo, internetne TV storitve, ki jo je podpiralo lepo število britanskih oddajnikov, a je bila blokirana s strani Competition Commision. 

Upravljavec Seesaw-ove platforme, John Keeling, je povedal, da bo stran v naslednjih dveh mesecih postala na voljo kot naročniška storitev z 2000 dodatnimi urami programov. Potrošniki nove storitve bodo plačevali za ogled ali izposojo večjih oddaj. Podjetje se sicer še vedno dogovarja z več ameriškimi studii za njihove vsebine, čeprav stran ne bo na voljo preko luže.

 

Vir: BBC

Oznake:

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje