LA: Selitev vladnega e-maila in drugih zapisov na Google Apps?

V LA se mestni svetnik in vodja policijske skupine sprašujeta ali je selitev vladne elektronske pošte in drugih zapisov na Googlovo internetno storitev Google Apps varna.
LA: Selitev vladnega e-maila in drugih zapisov na Google Apps?

Google Apps.

Predsednik Los Angeleške policijske zaščitniške lige, Paul Weber, je zaskrbljen glede varnosti in občutljivih policijskih zapisov preiskav, če se bodo le te pomaknile na Google Apps, saj obstaja veliko oseb, katere bi plačale kakršno koli vsoto denarja, da bi vedele kako daleč so policijske preiskave.

Rekli bi lahko, da ga upravčeno skrbi, saj se je ena izmed kršitev varnosti v Google apps zgodila v maju, ko je heker, ki je dobil dostop do Yahoo-jeve elektronske pošte od enega izmed uslužbencev Twitterja, pridobil podatke iz njegove elektronske pošte za dostop do podatkov podjetja na Google Apps. Hekerju je to omogočilo krajo zaupnih informacij, povezovanje osebne in službene elektronske pošte okradenega.

Vodilni pri Twitterju so dejali, da pri preteklem napadu ne gre za ranljivost Google Apps. V Googlu se strinjajo, da je varnost za katerokoli organizacijo zelo pomembna, pavzaprav je ta bistvo na katerem je bil Google Apps ustvarjen.

Washington D.C. je prvo večje mesto Združenih držav Amerike, ki se je vpisalo za storitev za 50 dolarjev na uporabnika na leto, medtem, ko Seattle uporablja storitev Google Postini, imenovano Message Security.
 

Vir: Cnet

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje