Shark Tank: Ideja vredna 100 milijonov dolarjev

Avtor Maja Borštnik — 22.12.2013
Komentiraj!
Ameriški resničnostni šov Shark Tank je že mnogim podjetnikom omogočil uspešno pridobitev denarnih sredstev. Tokrat vam predstavljamo produkt LipStix Remix, s katerim je podjetnica Jill Quillin navdušila investitorje in dobila investicijo v višini 105 tisoč dolarjev.
Shark Tank: Ideja vredna 100 milijonov dolarjev

Shark Tank: Ideja, vredna 100 milijonov dolarjev (Vir slike: Facebook)

V Združenih državah Amerike trenutno predvajajo že 5. sezono resničnostnega šova Shark Tank. Investitorji, ki v oddaji nastopajo kot glavni protagonisti, so v prvih štirih sezonah v inovativne projekte skupno investirali že več kot 20 milijonov dolarjev!

Denarna sredstva je med drugim iskala tudi podjetnica Jill Quillin, ki je investitorjem predstavila produkt LipStix Remix. Gre za priročno in inovativno napravo, ki omogoča, da iz ostankov treh šmink, ki zaradi svoje majhnosti več niso primerni za uporabo, napravimo novo šminko z novim odtenkom. 

Podjetnica je za podjetje želela pridobiti investicijo v višini 105 tisoč dolarjev, v zameno pa je ponudila 30 odstotni delež v podjetju. Investitorje je navdušila predvsem s predstavitvijo svojih prodajnih rezultatov: v zgolj 10 dneh je na božični stojnici prodala 254 setov LipStix Remix in zaslužila 6 tisoč dolarjev. 

Kljub temu da produkt LipStix Remix danes ni več v proizvodnji, pa je predstavitev izredno prodajno naravnane podjetnice Jill Quillin zagotovo vredna ogleda. V videoposnetku si poglejte, kako ji je uspelo pridobiti investicijo v višini 105 tisoč dolarjev.

YouTube

Preberite tudi 7 lekcij, ki smo se jih naučili v resničnostnem šovu Shark Tank >>

Prijavi se na e-novice!