Si.mobil izbran za ponudnika storitev mobilne telefonije za javno upravo

Avtor — 19.10.2015
16. oktobra je Ministrstvo za javno upravo na razpisu za storitve mobilne telefonije in nakup mobilnih aparatov izbralo družbo Si.mobil, ki je oddala najugodnejšo ponudbo. Za družbo Si.mobil je to zgodovinski uspeh, saj so bili prvič uspešni na razpisu za storitve mobilne telefonije za javno upravo.
Si.mobil izbran za ponudnika storitev mobilne telefonije za javno upravo

Si.mobil izbran za ponudnika storitev mobilne telefonije za javno upravo (Vir slike: Picjumbo.com)

S tem dnem je začel teči 8-dnevni rok, ko imajo ostali prijavitelji na javni razpis čas za vložitev revizije, nato sledi podpis pogodbe. V družbi Si.mobil se veselijo uspešnega triletnega sodelovanja z javno upravo, ko bodo skrbeli za 12.685 uporabnikov – prve bodo v svoje omrežje začeli vklapljati predvidoma decembra. Hkrati že razmišljajo o pripravi posebnih mobilnih in konvergenčnih ugodnosti za družinske člane zaposlenih v javni upravi.

Dejan Turk, predsednik uprave Si.mobil in Vip mobile, je ob tem zgodovinskem trenutku povedal: »Letošnja jesen je za nas zelo uspešna in polna mejnikov, saj smo v septembru dobili že 700.000. uporabnika in samo v letošnjem letu pridobili 10-krat več uporabnikov kot v celotnem lanskem letu. Danes pa smo bili še izbrani kot najugodnejši ponudnik za storitve mobilne telefonije s čimer bomo pridobili več kot 12.000 novih uporabnikov javne uprave. Za nami je izjemno uspešno polletje, ki potrjuje naše dobro opravljeno delo tako na LTE omrežju kot na produktni ravni, kjer smo uporabnike razveseljevali z revolucionarnimi paketi. Prepričan sem, da bomo še naprej uspešni in bomo v začetku prihodnjega leta z Amisom, ki je avgusta postal del skupine Telekom Austria, prinesli svežo, inovativno ponudbo, ki bo razgibala zdaj nekoliko zaspani konvergenčni trg.«

Vir: Si.mobil