Si.mobil praznuje 15 let

Avtor — 28.03.2014
Si.mobil praznuje in z njim bodo praznovali vsi tisti, ki jih bodo obiskali na prodajnih mestih. Zakaj? Ker bodo za Si.mobilov 15. rojstni dan dobili največ - odlične telefone in tablice s simbolično ceno 1 centa!
Si.mobil praznuje 15 let

Si.mobil praznuje 15 let (Vir slike: Si.mobil)

Si.mobil je kot prvi slovenski zasebni mobilni operater svoje storitve ponudil marca 1999. Za svoje uspešno poslovanje je v 15-ih letih pridobil številne nagrade in certifikate, spodbuja podjetniško okolje v Sloveniji in širi dobre ideje z Žurom z razlogom.

Več kot 500 motiviranih zaposlenih ustvarja vedno nove, napredne, učinkovite in brezskrbne storitve, kjer vsak najde pravo rešitev zase. Zaupa jim že skoraj 700.000 zadovoljnih uporabnikov.

V duhu svojega poslanstva je Si.mobil ob 15. letnici delovanja pripravil posebno ponudbo. Vsi uporabniki bodo ob vezavi na Si.mobilove pakete dobili največ – telefone in tablice s simbolično ceno 1 centa! Hkrati pa Si.mobil vsem svojim uporabnikom v času praznovanja podarja še neomejeni prenos podatkov, ki ga lahko izkoristijo vsak dan od 25. marca do 8. aprila med 15. in 16. uro.

Majhna dejanja so tista, ki štejejo, zato Si.mobil ob svojem 15. rojstnem dnevu vse spodbuja k dobrim dejanjem, ki nas oblikujejo in izpolnjujejo. Vabljeni k ogledu sporočila za medije, ki so ga Si.mobilovci tokrat pripravili malo drugače – s pomočjo sodelavcev iz cele Slovenije v obliki videa. Prijeten ogled!

Vir: Si.mobil

Oznake: ,