Nizozemska Dolina zdravja vabi startupe s področja zdravstva

Nizozemski pospeševalnik Rockstart, v katerem se kali tudi slovenski Zenodys, se predstavlja s prvim programom za tehnološke startupe s področja zdravstva. Program se bo izvajal v mestu Nijmegen, Rockstart pa obljublja pomoč mentorjev in mreženje z investitorji.
Nizozemska Dolina zdravja vabi startupe s področja zdravstva

Nizozemski pospeševalnik Rockstart se usmerja še na področje zdravstva (Vir slike: Maruša Žibert).

Po tem ko so v Rockstartu od leta 2012 pomagali 58 podjetjem v šestih predhodnih pospeševalniških programih Web&Mobile in Smart Energy, se nizozemski pospeševalnik zdaj usmerja na področje zdravstva. S tem želi startupom pomagati pri hitrejši in boljši rasti.

Prijave so že odprte, v program pa bo sprejetih deset startupov s fokusom na validacijo, gradnjo in impletacijo novih tehnoloških rešitev na področju zdravstva. Pospeševalnik se nahaja v kampusu Novio Tech v Nijmegenu, ki je znan tudi kot Dolina zdravja Nizozemske. Gre za najbolj povezan tehnološki zdravstveni ekosistem, dodajajo.

Kako se je slovenski startup Zenodys znašel v Rockstartu >>

Šestmesečni program, ki se bo začel septembra letos, se bo prvenstveno osredotočil na startupe, ki delujejo na področju preventive, povezovanja pacientov in komunikacijskih platform in orodij. Prijave na program zbirajo vse do 19. julija.

Program vodi Nizozemec Maarten den Braber, strateg na tehnološkem področju zdravstva in soustanovitelj Quantified Self Europe. Izbranim startupom bodo ponudili investicijo v višini 20 tisoč evrov, obenem pa tudi prostore in udeležbo na dogodkih, mentorje ter pomoč v zameno za 8 odstotkov deleža v podjetju. Kot pravijo pri Rockstartu, takšna investicija ekipi omogoča popolno osredotočenost na njihov produkt in pripravo na Demo Day, kjer bodo pitchali pred množico investitorjev, partnerjev in predstavnikov sedme sile.

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje