Paket STARTUP za novoustanovljena podjetja

Avtor — 24.12.2014
Mladim podjetnikom je sedaj na voljo nov Si.mobilov paket STARTUP. Vključuje neomejene pogovore in prenos podatkov na mobilnem telefonu, mobilni internet za tablico ali prenosni računalnik, programska orodja in svetovalca za pomoč v svetu telekomunikacij. Naročnina znaša 19,99 evrov na mesec.
Paket STARTUP za novoustanovljena podjetja

Paket STARTUP za novoustanovljena podjetja (Vir slike: Si.mobil)

»Paket STARTUP smo na Si.mobilu razvili posebej za novoustanovljene organizacije oziroma za podjetja, samostojne podjetnike, društva in zavode, ki na trgu poslujejo manj kot leto dni. Zavedamo se namreč, da je prvo leto poslovanja najtežje in hkrati izjemno pomembno za ustvarjanje pozicije na trgu,« je o snovanju nove ponudbe povedal Miran Razoršek, vodja produktnega marketinga v Si.mobilu, odgovoren tudi za poslovni segment.

Ob tem je dodal še: »Prav zato smo želeli mladim podjetnikom in novoustanovljenim organizacijam po dostopni ceni ponuditi paket s storitvami, ki jih novoustanovljena podjetja resnično potrebujejo, in jim na ta način vsaj malo pomagati pri prvih korakih na trgu.«

Paket STARTUP za ceno 19,99 evrov na mesec vključuje neomejene klice v Si.mobilovem omrežju, neomejene klice v druga mobilna in stacionarna omrežja, neomejeno količino sporočil SMS in MMS, 2 GB prenosa podatkov na mobilnem telefonu, 3 GB prenosa podatkov na tablici ali prenosnem računalniku, paket programskih rešitev v oblaku Office 365 Small Business in storitve svetovalca za strokovno pomoč.

Ta bo z nasveti podjetnikom v novoustanovljenih podjetjih prihranil čas in jim na ta način omogočil, da se še bolj posvetijo poslu. Naročniki paketa STARTUP lahko izbirajo med bogato ponudbo tablic in mobilnih telefonov iz Si.mobilove ponudbe, ki jih lahko kupijo na obroke in brez obresti. Podjetja z do 5 zaposlenimi bodo paket lahko uporabljala 2 leti.

Podjetniki lahko naročniško razmerje sklenejo na Si.mobilovih prodajnih mestih in pri Si.mobilovih poslovnih svetovalcih. Za sklenitev razmerja morajo imeti veljaven osebni dokument zakonitega zastopnika ali pooblaščenca podjetja, davčno številko, izpis iz sodnega registra ali Agencije Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve (AJPES) ali izpis iz registra samostojnih podjetnikov ter žig podjetja, če podjetje z njim posluje.

Več informacij o paketu STARTUP >>


Oznake: , , ,