Video: Simobilovi novi paketi Ultimativni za brezskrbno uporabo doma in v tujini

Avtor — 08.06.2015
Simobil je v ponudbo dodal pakete Ultimativni – z ogromno interneta, s popolno brezskrbnostjo in revolucionarno uporabo v tujini: uporabniki paketov Ultimativni bodo svoje gostovanje v državah EU plačali po porabi, vendar ne več kot 10 EUR na mesec.
Video: Simobilovi novi paketi Ultimativni za brezskrbno uporabo doma in v tujini

Simobilovi novi paketi Ultimativni za brezskrbno uporabo doma in v tujini

Si.mobil tako uporabnikom ponuja vse, kar potrebujejo za brezskrbno komuniciranje in nadzor nad stroški tako doma kot tudi v tujini.

Brezskrbna uporaba mobilnih storitev v državah EU

Z Ultimativnimi paketi lahko uporabniki v vseh državah EU popolnoma brez skrbi uporabljajo mobilne storitve: na voljo so jim neomejeni klici in sporočila SMS ter 1 GB prenosa podatkov mesečno. Porabo v državah EU bodo uporabniki plačevali po dejanski porabi, a največ 10 EUR na mesec. Ko bodo dosegli porabo 10 EUR, se jim dodatna poraba ne bo več zaračunavala.

Neomejen prenos podatkov prve 3 mesece

Paketi Ultimativni so prilagojeni potrebam zahtevnejših uporabnikov, ki si želijo veliko prenosa podatkov v izjemno hitrem omrežju. Naročniki Ultimativnih paketov bodo prve 3 mesece lahko uporabljali neomejene količine prenosa podatkov v Sloveniji in uživali v Si.mobilovem hitrem 4G/LTE omrežju s hitrostjo do 150/50 Mbit/s. Po treh mesecih bodo svoj paket lahko brezplačno zamenjali, če bodo porabili več prenosa podatkov, kot so ga zakupili v izbranem paketu.

Paketi Ultimativni so prilagojeni potrebam zahtevnejših uporabnikov, ki si želijo veliko prenosa podatkov v izjemno hitrem omrežju

Souporaba prenosa podatkov na drugi napravi

Paketi Ultimativni naročnikom omogočajo ugoden nakup druge kartice SIM, s katero bodo zakupljene količine prenosa podatkov v okviru izbranega paketa uporabljali še na drugi mobilni napravi – telefonu ali tablici. Mesečna naročnina za uporabo druge kartice SIM znaša 5 EUR, na paketu Ultimativni XL pa je druga SIM kartica že vključena v mesečno naročnino paketa.

Za manj zahtevne uporabnike, ki mobilni telefon uporabljajo večinoma za osnovne storitve, sta na voljo paketa Optimalni S in Optimalni M.

Paketa Optimalni S in Optimalni M

Novi paketi na voljo tudi poslovnim uporabnikom

Vsi paketi Optimalni S in M ter Ultimativni S, M, L in XL so na voljo tudi poslovnim uporabnikom, pri čemer so paketi Ultimativni M, L in XL obogateni z dodatnimi poslovnimi rešitvami.

Več o ponudbi na Simobil.si


Oznake: , , , ,