Sivi lasje naj ne bodo prepoznavni znak IT-jevca

Avtor — 26.09.2014
Kaj spravlja ob živce IT-jevce in kako lahko v podjetju rešite težave s telefonsko centralo? Nenehna popravila, vzdrževanje in nadgradnje zastarele klasične telefonske centrale, so na vrhu seznama uspešnih uničevalcev časa in živcev.
Sivi lasje naj ne bodo prepoznavni znak IT-jevca

Sivi lasje naj ne bodo prepoznavni znak IT-jevca

Poleg tisočih drobnarij, pogosto nepomembnih stvari, ki vsak dan polnijo že tako poln urnik IT- jevcev v podjetjih, so nočna mora IT-jevca zagotovo opravila, ki ne predstavljajo kreativnega izziva, ampak le kradejo dragoceni čas.

Nenehna popravila, vzdrževanje in nadgradnje zastarele klasične telefonske centrale, so na vrhu seznama uspešnih uničevalcev časa in živcev. In hkrati so popolnoma nepotrebni. S sodobnimi telefonskimi sistemi je to lahko le še pozabljena preteklost. Če se v vašem podjetju še vedno ubadate s staro telefonsko centralo, je res skrajni čas, da preidete na nov, prijaznejši način telefonije.

Kakšna je sodobna telefonija, s katero ne boste imeli dela in dodatnih stroškov?

Takšna, da temelji na celovitem in sodobnem komunikacijskem sistemu, ki izkorišča obstoječo infrastrukturo in omogoča redne avtomatske nadgradnje z naprednimi funkcionalnostmi. To pomeni, da se ne vam in ne vaši IT ekipi ne bo potrebno več ubadati z vzdrževanjem, popravili in nadgradnjo telefonskega sistema.

Ko na trgu iščemo najboljšo alternativo, ne smemo spregledati naprednega komunikacijskega sistema Amis Xpert+, ki se izvrstno prilagaja vsem informacijskim sistemom. Tako se lahko IT oddelek posveti pomembnejšim nalogam, ki bodo pomagale pri razvoju podjetja in poslovnih procesov. Amis Xpert+ pa bo skrbel za brezskrbno — in odslej tudi neomejeno — telekomunikacijsko podporo.

Prvi neomejeni paket, ki ne zavaja s skritimi stroški

Še eno izjemno prednost prinaša Amis Xpert+. Kombinacija naprednega komunikacijskega sistema z ugodnim paketom Total občutno znižuje stroške telefonije podjetja. Paket Total prvi v Sloveniji omogoča izredno nizko fiksno mesečno naročnino za popolnoma neomejene klice v vsa mobilna in stacionarna omrežja v Sloveniji in Evropski uniji. Popolnoma neomejeno, brez skritih opomb v drobnem tisku.

Fiksna naročnina brez dodatnih neprijetnih presenečenj omogoča vsak mesec enako višino zneska položnice. Kar najbolj razveseljuje in lajša življenje vseh zaposlenih, tako IT-jevcev, računovodij, nabavnikov kot managerjev, resnično neomejenost števila in dolžine klicev.

Da boste videli, da se paket Total resnično splača, obiščite www.amis.net/total in si na podlagi vašega dosedanjega stroška za telefonijo pridobite izračun total prihranka.


Oznake: , ,