Skrajnost v francoski ustavi?

Velikokrat očitana jeklena roka novega francoskega predsednika Sarkozyja, je zopet udarila po mizi. Vsakdo, ki bo uporabljal P2P programe, bo ostal brez internetne povezave!
Skrajnost v francoski ustavi?

Zaščita avtorjev bo ogrozila svobodo večinskega prebivalstva.

Dogovor med francoskimi ponudniki internetnih storitev, vlado in lokalno glasbeno ter filmsko industrijo, je eden izmed najbolj skrajnih v zgodovini boja proti piratstvu. Na TechCrunchu so ironično zapisali, da si predsednik Nicolas Sarkozy kot vodja projekta zasluži življenjsko častno članstvo v organizacijah RIAA in MPAA. »Splet ne sme postati brez-zakonski prostor, kjer lahko razbojniki prosto plenijo avtorska dela.«

Sodnik bo nadzoroval posebej za to nalogo sestavljeno neodvisno avtoritativno telo, ki bo odločalo kdaj uporabniku posredovati opozorilno sporočilo. Če se kršilci ne bodo odzvali opozorilu, bodo po tretjem prekršku ostali brez internetne povezave.

Nasprotniki trdijo, da je ukrep prestrog, posega v svobodo in je z ekonomskega stališča destruktiven.

Toliko o krvavo pridobljenih pravicah, ki slonijo na sloganu Svoboda, enakost, bratstvo.

Vir: TechCrunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje