Skyblox sprejel denar kar prek Twitterja

Skyblox je postal prvo podjetje, ki je denar investitorjev dvignilo z uporabo mikro-bloganja.
Skyblox sprejel denar kar prek Twitterja

Twitter omogoča tudi denarne transakcije.

Podjetje iz Atlante, Skyblox, ki se ukvarja z oskrbovanjem restavracij in maloprodajnih trgovin z brezžičnimi WiFi omrežji, je naznanilo, da je sprejelo denar investitorjev kar preko Twitterja. To so storili z uporabo uporabne storitve Twitpay.

Vse skupaj je na prvi pogled podobno le smešnemu triku, saj je zasebno podjetje SGIO LLC Skybloxu nakazalo le en ameriški dolar, ki pa naj bi bil le prvi izmed celote 100.000 dolarjev, ki jih nameravajo vložiti v podjetje v prvem sklopu investiranja. Tako celotno investiranje dejansko ne bo potekalo preko Twitterja, je pa to kljub vsemu dobro naznanilo, da se bodo v prihodnosti takšne vrste plačil preko Twitterja prej ali slej dodobra uveljavile, saj je slednji vse bolj prisoten v vsakdanjih modelih komuniciranja. Twitpay sicer za plačila preko Twitterja uporablja vsem dobro poznano storitev PayPal.

Skyblox je bil s pomočjo članov nekdanje Wi-Fi skupine EarthLink ustanovljen v Atlanti v začetku leta 2008, svoje delovanje pa je razširil tudi na področje Denverja in Chicaga. Njihova mobilna platforma omogoča lokalnim poslovnežem komunicirati s svojimi strankami v realnem času.

 

Vir: VentureBeat

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje