Skyblox sprejel denar kar prek Twitterja

Skyblox je postal prvo podjetje, ki je denar investitorjev dvignilo z uporabo mikro-bloganja.
Skyblox sprejel denar kar prek Twitterja

Twitter omogoča tudi denarne transakcije.

Podjetje iz Atlante, Skyblox, ki se ukvarja z oskrbovanjem restavracij in maloprodajnih trgovin z brezžičnimi WiFi omrežji, je naznanilo, da je sprejelo denar investitorjev kar preko Twitterja. To so storili z uporabo uporabne storitve Twitpay.

Vse skupaj je na prvi pogled podobno le smešnemu triku, saj je zasebno podjetje SGIO LLC Skybloxu nakazalo le en ameriški dolar, ki pa naj bi bil le prvi izmed celote 100.000 dolarjev, ki jih nameravajo vložiti v podjetje v prvem sklopu investiranja. Tako celotno investiranje dejansko ne bo potekalo preko Twitterja, je pa to kljub vsemu dobro naznanilo, da se bodo v prihodnosti takšne vrste plačil preko Twitterja prej ali slej dodobra uveljavile, saj je slednji vse bolj prisoten v vsakdanjih modelih komuniciranja. Twitpay sicer za plačila preko Twitterja uporablja vsem dobro poznano storitev PayPal.

Skyblox je bil s pomočjo članov nekdanje Wi-Fi skupine EarthLink ustanovljen v Atlanti v začetku leta 2008, svoje delovanje pa je razširil tudi na področje Denverja in Chicaga. Njihova mobilna platforma omogoča lokalnim poslovnežem komunicirati s svojimi strankami v realnem času.

 

Vir: VentureBeat

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje