Slide bo distribuiral videovsebine na Facebooku

Avtor — 01.10.2008
Slide Inc je pred kratkim z nekaterimi večjimi podjetji podpisal pogodbo o distribuciji medijskih vsebin na družabni mreži Facebook.
Slide bo distribuiral videovsebine na Facebooku

Slide Inc.

Slide Inc je podjetje, ki se ukvarja z izdelovanjem programske opreme. Ustanovil ga je Max Levchin, bolj znan tudi kot soustanovitelj PayPal-a. Slide je ustvaril nekatere izmed najbolj popularnih storitev na Facebooku in MySpace, kot so Slide Shows, Top Friends, SuperPoke!, FunWall in druge.

Slide Inc je pogodbo za distribucijo medijskih vsebin na družabni mreži Facebook podpisal s podjetji CBS Interactive, E! Entertainment channel, Warner Brothers, Hulu in drugimi. V pogodbi so določili delitev prihodkov od oglaševanja za novo storitev “FunSpace Channels”. Ta bo začela z obratovanjem v četrtek. Ostalih podrobnosti, ki se tičejo denarja, niso želeli razkriti.

Levchin namerava storitev v prihodnjem letu uvesti tudi na drugih družabnih mrežah.

Vir: Reuters

MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>