Slide bo distribuiral videovsebine na Facebooku

Slide Inc je pred kratkim z nekaterimi večjimi podjetji podpisal pogodbo o distribuciji medijskih vsebin na družabni mreži Facebook.
Slide bo distribuiral videovsebine na Facebooku

Slide Inc.

Slide Inc je podjetje, ki se ukvarja z izdelovanjem programske opreme. Ustanovil ga je Max Levchin, bolj znan tudi kot soustanovitelj PayPal-a. Slide je ustvaril nekatere izmed najbolj popularnih storitev na Facebooku in MySpace, kot so Slide Shows, Top Friends, SuperPoke!, FunWall in druge.

Slide Inc je pogodbo za distribucijo medijskih vsebin na družabni mreži Facebook podpisal s podjetji CBS Interactive, E! Entertainment channel, Warner Brothers, Hulu in drugimi. V pogodbi so določili delitev prihodkov od oglaševanja za novo storitev “FunSpace Channels”. Ta bo začela z obratovanjem v četrtek. Ostalih podrobnosti, ki se tičejo denarja, niso želeli razkriti.

Levchin namerava storitev v prihodnjem letu uvesti tudi na drugih družabnih mrežah.

Vir: Reuters

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje