Slovenska inovacija na področju tiska

Avtor — 10.05.2012
Optiprint je uspešno podjetje, ki je na področju tiskalnikov razvilo svetovno novost. V čem je skrivnost? Le ta tiči v inovaciji, ki reši problem menjave kartuš. Zaradi lastne inovacije lahko Optiprint v najem daje barvne, mrežne tiskalnike pod izjemnimi pogoji.
Slovenska inovacija na področju tiska

Splača se že pri 50 črno-belih izpisih na dan.

Kakšni so letni stroški printanja glede na količino izpisov?

Iz grafikona je razvidno, da se najem Optiprint tiskalnika splača že pri 50 črno-belih izpisih na dan oziroma pri mesečni obremenitvi obstoječega tiskalnika s 1.500 črno-belimi izpisi. Poleg tega so v ceno vključeni barvni izpisi, kar pomeni, da boste v primeru 1.500 izpisov mesečno sedaj za isto ceno lahko tiskali tudi barvno.

 

Če se odločite za Optiprint najem, so v ceno vključeni tiskalnik, njegova namestitev, neomejena uporaba črnil, celotna tehnična podpora ter vsi morebitni servisni posegi. Za vse to vam zaračunajo le 56 eur mesečno. Uporabnik lahko tako mesečno natisne tudi 10.000 barvnih ali črno belih izpisov, ne glede na pokritost.

Rešitev je tudi ekološka, saj  Optiprintov tiskalnik skozi celotno življenjsko dobo uporablja en sam komplet kartuš – odpadnega materiala torej ni.

O kvaliteti njihove storitve priča število in raznolikost njihovih strank. Optiprintov najem je  primeren tako za majhna in srednje velika podjetja, kot tudi za velika podjetja – npr. skupino KD ali telefonskega ponudnika T2, pa tudi za banke (Hranilnica Lon) ali javne inštitucije, npr. osnovne šole, vrtce in raznorazna društva.

V kolikor vas napisano še ni prepričalo, pa jih lahko tudi pokličete in se dogovorite za brezplačen preizkus tiskalnikov.

 

Optiprint d.o.o.

0590 15810 ali 070 737 101

info@optiprint.si

www.optiprint.si

Iskanje
MP izobraževanja

MP svetovanje

MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje. Preberite več >>

Pravno svetovanje

Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje. Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

MP delavnica: Facebook oglaševanje

Tokrat se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje, Juretom Knehtlom, osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial. Preberite več >>

Vse za podjetje