Slovenska inovacija na področju tiska

Optiprint je uspešno podjetje, ki je na področju tiskalnikov razvilo svetovno novost. V čem je skrivnost? Le ta tiči v inovaciji, ki reši problem menjave kartuš. Zaradi lastne inovacije lahko Optiprint v najem daje barvne, mrežne tiskalnike pod izjemnimi pogoji.
Slovenska inovacija na področju tiska

Splača se že pri 50 črno-belih izpisih na dan.

Kakšni so letni stroški printanja glede na količino izpisov?

Iz grafikona je razvidno, da se najem Optiprint tiskalnika splača že pri 50 črno-belih izpisih na dan oziroma pri mesečni obremenitvi obstoječega tiskalnika s 1.500 črno-belimi izpisi. Poleg tega so v ceno vključeni barvni izpisi, kar pomeni, da boste v primeru 1.500 izpisov mesečno sedaj za isto ceno lahko tiskali tudi barvno.

 

Če se odločite za Optiprint najem, so v ceno vključeni tiskalnik, njegova namestitev, neomejena uporaba črnil, celotna tehnična podpora ter vsi morebitni servisni posegi. Za vse to vam zaračunajo le 56 eur mesečno. Uporabnik lahko tako mesečno natisne tudi 10.000 barvnih ali črno belih izpisov, ne glede na pokritost.

Rešitev je tudi ekološka, saj  Optiprintov tiskalnik skozi celotno življenjsko dobo uporablja en sam komplet kartuš – odpadnega materiala torej ni.

O kvaliteti njihove storitve priča število in raznolikost njihovih strank. Optiprintov najem je  primeren tako za majhna in srednje velika podjetja, kot tudi za velika podjetja – npr. skupino KD ali telefonskega ponudnika T2, pa tudi za banke (Hranilnica Lon) ali javne inštitucije, npr. osnovne šole, vrtce in raznorazna društva.

V kolikor vas napisano še ni prepričalo, pa jih lahko tudi pokličete in se dogovorite za brezplačen preizkus tiskalnikov.

 

Optiprint d.o.o.

0590 15810 ali 070 737 101

info@optiprint.si

www.optiprint.si

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje