Slovenska inovacija na področju tiska

Optiprint je uspešno podjetje, ki je na področju tiskalnikov razvilo svetovno novost. V čem je skrivnost? Le ta tiči v inovaciji, ki reši problem menjave kartuš. Zaradi lastne inovacije lahko Optiprint v najem daje barvne, mrežne tiskalnike pod izjemnimi pogoji.
Slovenska inovacija na področju tiska

Splača se že pri 50 črno-belih izpisih na dan.

Kakšni so letni stroški printanja glede na količino izpisov?

Iz grafikona je razvidno, da se najem Optiprint tiskalnika splača že pri 50 črno-belih izpisih na dan oziroma pri mesečni obremenitvi obstoječega tiskalnika s 1.500 črno-belimi izpisi. Poleg tega so v ceno vključeni barvni izpisi, kar pomeni, da boste v primeru 1.500 izpisov mesečno sedaj za isto ceno lahko tiskali tudi barvno.

 

Če se odločite za Optiprint najem, so v ceno vključeni tiskalnik, njegova namestitev, neomejena uporaba črnil, celotna tehnična podpora ter vsi morebitni servisni posegi. Za vse to vam zaračunajo le 56 eur mesečno. Uporabnik lahko tako mesečno natisne tudi 10.000 barvnih ali črno belih izpisov, ne glede na pokritost.

Rešitev je tudi ekološka, saj  Optiprintov tiskalnik skozi celotno življenjsko dobo uporablja en sam komplet kartuš – odpadnega materiala torej ni.

O kvaliteti njihove storitve priča število in raznolikost njihovih strank. Optiprintov najem je  primeren tako za majhna in srednje velika podjetja, kot tudi za velika podjetja – npr. skupino KD ali telefonskega ponudnika T2, pa tudi za banke (Hranilnica Lon) ali javne inštitucije, npr. osnovne šole, vrtce in raznorazna društva.

V kolikor vas napisano še ni prepričalo, pa jih lahko tudi pokličete in se dogovorite za brezplačen preizkus tiskalnikov.

 

Optiprint d.o.o.

0590 15810 ali 070 737 101

info@optiprint.si

www.optiprint.si

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje