Slovenska inovacija na področju tiska

Optiprint je uspešno podjetje, ki je na področju tiskalnikov razvilo svetovno novost. V čem je skrivnost? Le ta tiči v inovaciji, ki reši problem menjave kartuš. Zaradi lastne inovacije lahko Optiprint v najem daje barvne, mrežne tiskalnike pod izjemnimi pogoji.
Slovenska inovacija na področju tiska

Splača se že pri 50 črno-belih izpisih na dan.

Kakšni so letni stroški printanja glede na količino izpisov?

Iz grafikona je razvidno, da se najem Optiprint tiskalnika splača že pri 50 črno-belih izpisih na dan oziroma pri mesečni obremenitvi obstoječega tiskalnika s 1.500 črno-belimi izpisi. Poleg tega so v ceno vključeni barvni izpisi, kar pomeni, da boste v primeru 1.500 izpisov mesečno sedaj za isto ceno lahko tiskali tudi barvno.

 

Če se odločite za Optiprint najem, so v ceno vključeni tiskalnik, njegova namestitev, neomejena uporaba črnil, celotna tehnična podpora ter vsi morebitni servisni posegi. Za vse to vam zaračunajo le 56 eur mesečno. Uporabnik lahko tako mesečno natisne tudi 10.000 barvnih ali črno belih izpisov, ne glede na pokritost.

Rešitev je tudi ekološka, saj  Optiprintov tiskalnik skozi celotno življenjsko dobo uporablja en sam komplet kartuš – odpadnega materiala torej ni.

O kvaliteti njihove storitve priča število in raznolikost njihovih strank. Optiprintov najem je  primeren tako za majhna in srednje velika podjetja, kot tudi za velika podjetja – npr. skupino KD ali telefonskega ponudnika T2, pa tudi za banke (Hranilnica Lon) ali javne inštitucije, npr. osnovne šole, vrtce in raznorazna društva.

V kolikor vas napisano še ni prepričalo, pa jih lahko tudi pokličete in se dogovorite za brezplačen preizkus tiskalnikov.

 

Optiprint d.o.o.

0590 15810 ali 070 737 101

info@optiprint.si

www.optiprint.si

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje