Slovenska startup podjetja zaposlujejo

Avtor — 31.08.2013
Kljub ne ravno idealnim gospodarskim razmeram se mnogi slovenski startupi razvijajo in rastejo. Veliko jih je uspešnih že do te mere, da jim zmanjkuje kadrov in iščejo nove sodelavce tako za delo doma kot tudi v tujini.
Slovenska startup podjetja zaposlujejo

Slovenska startup podjetja zaposlujejo (Vir slike: sxc.hu)

Zemanta

Zemanta se usmerja v razvoj naprednih tehnologij znanja in gradnjo aplikacij, ki so na kakršenkoli način povezane z avtomatiziranjem upravljanja z vsebinami. Opremljanje vsebin s slikami, povezavami, sorodnimi vsebinami in ključnimi besedami so osnovni gradniki napredne sodobne spletne storitve. Zemanta sistemi samodejno opravijo nadležno uredniško delo.

Poslanstvo podjetja je pomagati velikim ponudnikom vsebin pri bolj učinkoviti in celoviti dostavi vsebin na spletu. Z uporabo njihovih storitev lahko producenti z manj dela dosežejo večje občinstvo, njihovi uporabniki pa lažje pridejo do zanje zanimivih vsebin. 

Iščejo naslednji kader:

 • software engineers and tech leads (Ljubljana, New York)

Več o podjetju: Zemanta

Kontakt: jobs@zemanta.com

Outfit7

Outfit7 je slovenski startup, ki je dosegel svetovno slavo z zabavnimi mobilnimi aplikacijami Talking Friends. Njihov svet se je obrnil na glavo, ko so julija 2010 izdali prvo mobilno aplikacijo Talking Tom in nedolgo za tem so se uvrstili med najuspešnejša slovenska podjetja s področja informacijsko-komunikacijskih tehnologij.

Iščejo naslednji kader:

 • Head of Accounting
 • Senior Legal Counsel
 • Senior Mobile Unity Developer
 • PR & Marketing Director

Več o podjetju: Outfit7

Kontakt: jobs@outfit7.com

Cokolade.si

Čokoladna ekipa spletne trgovine www.mojacokolada.si za dolgoročnejše sodelovanje išče novega člana ali članico, ki ustreza naslednjim kriterjem: je velik ljubitelj čokolade, želi 2 x tedensko preizkuševati nove čokolade, ima novinarsko žilico (zna narediti iz dobre vsebine zanimivo zgodbo), ga ni strah stopiti pred kamero in njegova najljubša čokolada ni Milka.

Delo je projektno ter ni namenjeno zaposlitvi za polni delovni čas. Predvideno plačilo za začetek: 200 € / mesec.

Rok za prijavo: 8. september 2013.

Iščejo naslednji kader: 

 • pisec in preizkuševalec čokolade

Več o podjetju: Cokolade.si

Kontakt: info@mojacokolada.si

Editor Studios

Editor Studios je uspešno IT podjetje z 10-letno zgodovino v izdelovanju spletnih strani in spletnih trgovin. V preteklih letih so v lastnem razvoju pripravili cel kup spletnih aplikacij – od plačilnih sistemov, do CMS orodja za izdelavo spletnih strani (myPortal). Vsak dan se kot tim srečujejo z novimi izzivi, ki jih skupaj premagujejo s ciljem zagotavljanja kvalitetnih storitev.

Začrtana prihodnost Editor Studios vključuje nove sodelavce na področju spletnega programiranja (web development). Od novih sodelavcev pričakujejo resnost in profesionalnost. Želijo si samostojnih in ambicioznih posameznikov, ki jim lahko zaupajo odnose z naročniki in partnerji. 

Rok za prijavo: 15. september 2013

Iščejo naslednji kader:

 • spletni programer

Več o podjetju: Editor Studios in oglas za zaposlitev

Kontakt: info@editor.si

Nevtron & Company, d.o.o.

Nevtron & Company, d.o.o. sicer ni startup, je pa od svoje ustanovitve leta 1995 preraslo iz klasičnega založniškega podjetja v eno izmed večjih založniških hiš v Sloveniji. Je visoko tehnološko razvojno podjetje, ki pod krovno blagovno znamko Računalniške novice, po vzoru prepletanja različnih medijskih kanalov, danes širi svoj nabor produktov tudi na druga področja. 

S ciljem ohraniti vodilno mesto vodilnega slovenskega IT medija – Računalniške novice – in postati vodilni na področju, ki ga pokriva www.mojprihranek.si, vabijo k sodelovanju nove sodelavce. 

Rok za prijavo: 5. september 2013

Iščejo naslednji kader:

 • tržnik in skrbnik ključnih strank m / ž

Več o podjetju: Nevtron & Company, d.o.o.

Kontakt: zaposlitev@nevtron.si

Inpro 22 d.o.o.

Podjetje Inpro 22 d.o.o. postaja v domačem prostoru vedno bolj prepoznavno podjetje s področja projektiranja in inženiringa. So strokovnjaki na področju arhitekturnega in gradbenega projektiranja, projektiranja strojnih instalacij, elektro instalacij, projektantskega in gradbenega nadzora ter svetovalnega in izvedbenega inženiringa. Razvijajo se tudi na področje tržnih gradenj, kjer domačim in tujim kupcem ponujajo stanovanjske, poslovne, počitniške in turistične objekte.

Zaradi povečanega obsega poslovanja na osnovni dejavnosti podjetja za področje Štajerske regije, iščejo sodelavce na področjih:

Ni to kar iščete? Preverite preostale ponudbe zaposlitev!

 • arhitekture; 
 • strojnih, elektro instalacij;
 • gradbenih konstrukcij.

Več o podjetju: Inpro 22 d.o.o.

Kontakt: info@inpro-projektiranje.com


Oznake: , , , ,