Slovenska podjetja zaposlujejo

Avtor — 20.09.2013
Predstavljamo vam seznam nekaterih slovenskih startupov in ostalih podjetij, ki zaradi rasti in širitve že potrebujejo dodaten delovni kader. Če iščete zaposlitev ali pa niste zadovoljni v sedanji službi, preverite seznam, saj se morda prav tu skriva priložnost za vas.
Kako pogledati strahu v oči?

Kako pogledati strahu v oči. (Vir slike: sxc.hu)

Arctur d.o.o.

Arctur je vodilni ponudnik storitev s področja visoko zmogljivega računalništva v Jugovzhodni Evropi. Visoka vlaganja v raziskave in razvoj, vzorno sodelovanje z inštitucijami znanja ter odlična mreža mednarodnih partnerjev jim omogočajo uresničevanje strategije, ki pomeni premik na vedno bolj zahtevna računalniška okolja in prisotnost na globalnem trgu visoke informatike.

Iščejo naslednji kader:

 • Spletni programer

Več o podjetju: Arctur d.o.o.

TourRadar

TourRadar išče delovni kader, ki živi na Dunaju ali se je tja pripravljen preseliti. Gre za avstrijski startup, ki deluje na področju potovanja.   

Iščejo naslednji kader: 

 • Travel agent
 • Junior Web Developer
 • Head of Marketing

Kontakt: info@tourradar.com

Več o podjetju: TourRadar

Layer

Podjetje Layer se ukvarja z razvojem istoimenskega orodja, ki bo izdelovalcem mobilnih in spletnih aplikacij močno olajšalo delo. Orodje namreč omogoča hitro in enostavno izgradnjo aplikacij, ki potrebujejo storitve upravljanja klicev, sporočil, videoposnetkov, telefonskega imenika ipd. 

Layer je pred nekaj dnevi zmagal na prestižnem tekmovanju TechCrunch Disrupt 2013, kar je mlademu slovenskemu startupu odprlo nove možnosti. 

Iščejo naslednji kader: 

 • mobile engineers (San Francisco)
 • web engineers (San Francisco)
 • security and cryptography specialist (San Francisco)

Več o podjetju: Layer

Zemanta

Zemanta se usmerja v razvoj naprednih tehnologij znanja in gradnjo aplikacij, ki so na kakršenkoli način povezane z avtomatiziranjem upravljanja z vsebinami. Opremljanje vsebin s slikami, povezavami, sorodnimi vsebinami in ključnimi besedami so osnovni gradniki napredne sodobne spletne storitve. Zemanta sistemi samodejno opravijo nadležno uredniško delo.

Poslanstvo podjetja je pomagati velikim ponudnikom vsebin pri bolj učinkoviti in celoviti dostavi vsebin na spletu. Z uporabo njihovih storitev lahko producenti z manj dela dosežejo večje občinstvo, njihovi uporabniki pa lažje pridejo do zanje zanimivih vsebin. 

Iščejo naslednji kader:

 • software engineers  (Ljubljana, New York)
 • tech leads (Ljubljana, New York)

Več o podjetju: Zemanta

Kontakt: jobs@zemanta.com

Outfit7

Outfit7 je slovenski startup, ki je dosegel svetovno slavo z zabavnimi mobilnimi aplikacijami Talking Friends. Njihov svet se je obrnil na glavo, ko so julija 2010 izdali prvo mobilno aplikacijo Talking Tom in nedolgo za tem so se uvrstili med najuspešnejša slovenska podjetja s področja informacijsko-komunikacijskih tehnologij.

Iščejo naslednji kader:

 • Vice President of Finance
 • Head of Accounting
 • Senior Legal Counsel
 • Senior Mobile Unity Developer
 • PR & Marketing Director

Več o podjetju: Outfit7

Kontakt: jobs@outfit7.com

Celtra

Celtra je tehnološki startup, ki se ukvarja z razvojem tehnologije za prikazovanje interaktivnih oglasov na mobilnih telefonih. Z neprestanim razvojem tehnologije skrbi za pravo revolucijo na področju mobilne interakcije oglaševalcev s potrošniki. AdCreator, Celtrina platforma za prikazovanje interaktivnih oglasov na mobilnih telefonih, je kljub hudi konkurenci preprosto daleč najbolj uporabna.

Uporaba AdCreatorja in drugih njihovih storitev se je v zadnjem času močno razširila, v namene oglaševanja jih uporablja že večina najpomembnejših svetovnih oglaševalskih mrež in agencij, veliki medijski portali in ponudniki mobilnih aplikacij. Ker Celtra raste, se je povečalo tudi njeno povpraševanje po kadrih. Trenutno jim zaposlenih primanjkuje tako čez lužo kot tudi doma in v Evropi.

Iščejo naslednji kader:

 • V Ljubljani: QA Automation Engineer
 • V New Yorku: Client/Account Manager
 • V Londonu: Agency Account Manager

Več o podjetju: Celtra

Kontakt: jobs@celtra.com

Visionect

Visionect je mlado, visoko tehnološko podjetje, ki se ukvarja z razvojem in izdelavo inovativnih rešitev s primarnim fokusom na izredno nizki porabi energije, visoki robustnosti in naprednih brezžičnih povezavah. Njihov prvi produkt, sistem eMeni, optimizira delovne in organizacijske procese znotraj hotelskega ali gostinskega okolja, gostu pa izboljšuje doživetje. V hotelskem okolju interaktivni dlančnik eMeni gostu predstavlja osebnega pomočnika in medij za naročanje.

Iščejo naslednji kader:

 • Systems administrator / Control of quality and operation of systems
 • C/Unix system developer
 • Firmware development for ARM Cortex M3

Več o podjetju: Visionect

Kontakt: jobs@visionect.si

Xlab

Xlab je razvojno IT podjetje z močnim raziskovalnim zaledjem na področju porazdeljenih sistemov, predvsem omrežij Grid in omrežij enak z enakim. Njihove rešitve za sodelovanje preko interneta – ISL Online – uporablja na tisoče podjetij v več kot 100 državah širom po svetu. Xlab pa je uveljavljen tudi na področju medicine s programom za 3D vizualizacijo in obdelavo medicinskih slik, programom za virtualno kolonoskopijo in z rešitvijo za zajemanje in obdelavo slik v nuklearni medicini.

Podjetje Xlab vsekakor ni mlado podjetje, spada pa v skupino uspešnih slovenskih podjetij, ki trenutno iščejo nove kadre.

Iščejo naslednji kader: 

 • Python programmer 
 • Django programmer 
 • mongoDB programmer 
 • HTML5 + JavaScript/ECMAScript/JQuery/* + CSS programmer

Več o podjetju:  Xlab

Kontakt: jobs@xlab.si

3fs

3fs d.o.o. je izredno dinamično podjetje, ki razvija napredne rešitve na področju interneta, mobilni aplikacij, multimedije in iger. So razvojni partner podjetja Ericsson, Nokie…, poleg servisa pa razvijajo tudi svoje produkte, ki jih v najboljšem primeru spin-outajo kot samostojna podjetja (www.toshl.com).

Iščejo naslednji kader: 

 • Art direktor

Več o podjetju:3fs.si

Kontakt: jobs@thirdframestudios.com

Revidikum d.o.o.

V podjetju Revidikum d.o.o. se zavedajo, da so motivirani in visoko usposobljeni kadri ključni del podjetja. V svoj tim sedaj vabijo strokovnjake s področje revizije in računovodstva.

Rok za prijavo: 25. september 2013

Iščejo naslednji kader:

 • Samostojni računovodja m/ž (Ljubljana)

Kontakt: info@revidikum.si

Več o podjetju: Revidikum d.o.o. in podatki o prostem delovnem mestu

Vinprom energetika d.o.o.

VINPROM d.o.o. na področju energetike in absorbcije uspešno posluje že od leta 1993. Že od njihovih začetkov delovanja jih zaznamujeta dinamičen razvoj in težnja po pridobitvi novih znanj in izkušenj. Leto 2005 je bilo za podjetje VINPROM prelomno, saj so uspešno zaključili prevzem proizvodnega podjetja IMP Itak, ki je s tem postal del podjetja VINPROM. Glavna dejavnost podjetja je izvozno usmerjena proizvodnja za znanega naročnika na področju energetike in procesne tehnike.

Rok za prijavo: 21. september 2013

Iščejo naslednji kader:

 • Varilec m/ž (Trbovlje)

Kontakt: info@vinprom.si

Več o podjetju: Vinprom energetika d.o.o. in podatki o prostem delovnem mestu

Oznake: , , ,
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>