Slovenska startup podjetja zaposlujejo

Avtor — 21.10.2013
Kljub ne ravno idealnim gospodarskim razmeram se mnogi slovenski startupi razvijajo in rastejo. Veliko jih je uspešnih že do te mere, da jim zmanjkuje kadrov in iščejo nove sodelavce tako za delo doma kot tudi v tujini.
Katere lastnosti odlikujejo najboljše podjetnike?

Katere lastnosti odlikujejo najboljše podjetnike? (Vir slike: sxc.hu)

Kolektiva

Mlada in ambiciozna ekipa k sodelovanju vabi nove sodelavce (m/ž) za delo na delovnem mestu Prodajni predstavnik in Asistent v prodaji. Če ste ambiciozni, visoko motivirani, dinamični ter imate odlične komunikacijske sposobnosti, pošljite svojo prijavo in življenjepis z opisom dosedanjih izkušenj.

Iščejo naslednji kader:

 • prodajni predstavnik 
 • asistent v prodaji

Kontakt: zaposlitev@kolektiva.net

Več o podjetju: Kolektiva

UNIKI

V podjetju UNIKI cenijo svoje zaposlene in osebne poslovne poti. Zavedajo se, da je najpomembnejši faktor uspeha podjetja dober kolektiv. Zato poskušajo dati zaposlenim možnost, da ustvarjajo presežke. Imajo mlad, kreativen in profesionalen tim, dinamično okolje, odprto za pobude ter odličen kolektiv, ki ima možnost razvijanja lastnih idej.

Iščejo naslednji kader:

 • SW engineer iPhone
 • iPad developer

Kontakt: info@uniki.si

Več o podjetju: UNIKI

Marketinška agencija Imago

Marketinška agencija Imago deluje na področjih konceptnega trženja, oblikovanja, oglaševanja in odnosov z javnostmi. Odprte glave pri njih vedno čakajo odprta vrata, tokrat pa iščejo predvsem sodelavko ali sodelavca za projektno delo na področju spletne optimizacije in iskalnega marketinga.

Iščejo naslednji kader: projektni delavec na področju spletne optimizacije in iskalnega marketinga (m/ž)

Kontakt in več o podjetju: Imago

DLabs

DLabs je zanimivo podjetje, ki ga sestavlja mlad, perspektiven kader, ki usmerja svoje moči v delo s tujino.

Iščejo naslednji kader::

 • Web/PHP developers
 • Mobile developers (iOS/Android)
 • Ruby developers
 • Symfony2/PHP developers

Kontakt: info@dlabs.si

Več o podjetju: DLabs

Celtra

Celtra je tehnološki startup, ki se ukvarja z razvojem tehnologije za prikazovanje interaktivnih oglasov na mobilnih telefonih. Z neprestanim razvojem tehnologije skrbi za pravo revolucijo na področju mobilne interakcije oglaševalcev s potrošniki. AdCreator, Celtrina platforma za prikazovanje interaktivnih oglasov na mobilnih telefonih, je kljub hudi konkurenci preprosto daleč najbolj uporabna.

Uporaba AdCreatorja in drugih njihovih storitev se je v zadnjem času močno razširila, v namene oglaševanja jih uporablja že večina najpomembnejših svetovnih oglaševalskih mrež in agencij, veliki medijski portali in ponudniki mobilnih aplikacij. Ker Celtra raste, se je povečalo tudi njeno povpraševanje po kadrih. Trenutno jim zaposlenih primanjkuje tako čez lužo kot tudi doma in v Evropi.

Iščejo naslednji kader:

 • V Ljubljani: Product Marketing Manager
 • V New Yorku: Client/Account Manager
 • V Londonu: Agency Account Manager

Kontakt: jobs@celtra.com

Več o podjetju: Celtra

Visionect

Visionect je mlado, visoko tehnološko podjetje, ki se ukvarja z razvojem in izdelavo inovativnih rešitev s primarnim fokusom na izredno nizki porabi energije, visoki robustnosti in naprednih brezžičnih povezavah. Njihov prvi produkt, sistem eMeni, optimizira delovne in organizacijske procese znotraj hotelskega ali gostinskega okolja, gostu pa izboljšuje doživetje. V hotelskem okolju interaktivni dlančnik eMeni gostu predstavlja osebnega pomočnika in medij za naročanje.

Iščejo kader, ki ima znanje na naslednjih področjih:

 • Python / Django 
 • ARM CortexM3 or similar embedded micro controllers 
 • C / GTK+ / Linux 
 • Go Lang 
 • Hardware design 
 • Linux Systems administration

Kontakt: jobs@visionect.si

Več o podjetju: Visionect

Xlab

Xlab je razvojno IT podjetje z močnim raziskovalnim zaledjem na področju porazdeljenih sistemov, predvsem omrežij Grid in omrežij enak z enakim. Njihove rešitve za sodelovanje preko interneta – ISL Online – uporablja na tisoče podjetij v več kot 100 državah širom po svetu. Xlab pa je uveljavljen tudi na področju medicine s programom za 3D vizualizacijo in obdelavo medicinskih slik, programom za virtualno kolonoskopijo in z rešitvijo za zajemanje in obdelavo slik v nuklearni medicini.

Podjetje Xlab vsekakor ni mlado podjetje, spada pa v skupino uspešnih slovenskih podjetij, ki trenutno iščejo nove kadre.

Iščejo naslednji kader: 

 • Python programmer 
 • Django programmer 
 • mongoDB programmer 
 • HTML5 + JavaScript/ECMAScript/JQuery/* + CSS programmer

Kontakt: jobs@xlab.si

Iščejo tudi 2 študenta, ki želita opravljati praktično delo v podjetju. Zahtevana znanja:

 • Django 
 • Java Script 
 • Python

Kontakt: darja.peterlin@xlab.si

Več o podjetju: Xlab

3fs

3fs d.o.o. je izredno dinamično podjetje, ki razvija napredne rešitve na področju interneta, mobilni aplikacij, multimedije in iger. So razvojni partner podjetja Ericsson, Nokie…, poleg servisa pa razvijajo tudi svoje produkte, ki jih v najboljšem primeru spin-outajo kot samostojna podjetja (www.toshl.com).

Iščejo naslednji kader: 

 • Backend developer(s), senior

Kontakt: jobs@thirdframestudios.com

Več o podjetju: 3fs.si

Zemanta

Zemanta se usmerja v razvoj naprednih tehnologij znanja in gradnjo aplikacij, ki so na kakršenkoli način povezane z avtomatiziranjem upravljanja z vsebinami. Opremljanje vsebin s slikami, povezavami, sorodnimi vsebinami in ključnimi besedami so osnovni gradniki napredne sodobne spletne storitve. Zemanta sistemi samodejno opravijo nadležno uredniško delo.

Poslanstvo podjetja je pomagati velikim ponudnikom vsebin pri bolj učinkoviti in celoviti dostavi vsebin na spletu. Z uporabo njihovih storitev lahko producenti z manj dela dosežejo večje občinstvo, njihovi uporabniki pa lažje pridejo do zanje zanimivih vsebin. 

Iščejo naslednji kader:

 • software engineers and tech leads (Ljubljana, New York)

Kontakt: jobs@zemanta.com

Več o podjetju: Zemanta

Oznake: , , ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje