Slovenski Calypso Crystal z novim vročim produktom!

Mlado slovensko podjetje Calypso Crystal, ki je že leta 2011 s pomočjo crowdfundinga zbralo potrebna sredstva za izdelavo danes v tujini izredno priljubljenih ovitkov za iPhone, je znova navdušilo z novim produktom: "ključem" za odpiranje vrat, vgrajenim v iPhone ovitek.
Slovenski Calypso Crystal z novim vročim produktom!

Slovenski Calypso Crystal z novim vročim produktom! (Vir slike: sxc.hu)

Inovativnost je ključ do uspeha, pravijo mnogi uspešni podjetniki, ta nasvet pa zagotovo upoštevajo v podjetju Calypso Crystal, kjer so svoj prvotni produkt – prestižni ovitek, namenjen uporabnikom Applovih mobilnikov – križali z NFC tehnologijo in ustvarili t.i. ključ za odpiranje vrat, skrit v ovitek za mobilni aparat.

Vgrajevanje NFC tehnologije v produkte sicer ni novost v tehnološkem svetu, a priljubljenost med razvijalci doživlja šele v zadnjih nekaj letih. NFC tehnologija deluje po principu brezkontaktne komunikacije med dvema napravama in tako omogoča prenos podatkov.

Moderni ključ za odpiranje vrat, CalypsoKey, je namenjen nadomestitvi tradicionalnih ključev in omogoča odprtje vrat zgolj z enim dotikom telefonskega ovitka in kljuke. Sistem se lahko uporablja za dostop do stanovanja, službenih prostorov, garaž – spekter uporabe produkta je torej zelo širok. Za delovanje pa ne potrebuje dodatnih aplikacij na mobilniku, prav tako ne zahteva polnjenja. Za uporabo potrebujete le primerno kljuko z vgrajenim sistemom in CalypsoKey produkt.

Da so podobni tehnološki izdelki v svetu močno cenjeni, dokazuje tudi eden od podjetnikov, ki je svojo srečo iskal na ameriški oddaji Shark Tank. Investitorjem je predstavil produkt UniKey, ki deluje na podoben način, kot produkt slovenskih razvijalcev. Za njegov produkt so se investitorji na koncu borili kot pravi morski psi, zato ne dvomimo, da bo tudi slovenski CalypsoKey na trgu že kmalu dosegal izredne uspehe!

Priporočamo pa tudi ogled dela oddaje Shark Tank, v katerem je predstavljen produkt UniKey, saj je podjetnik izdelek odlično predstavil, zanimiva pa je tudi borba investitorjev, ko se potegujejo za njegov izdelek:

YouTube

Vir: Calypso Crystal

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake:, , , , ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje