Slovenski inovatorji na “Agro Arci 2011” prejeli tri nagrade

V hrvaški Slatini je pretekli konec tedna potekal 4. mednarodni sejem inovacij v kmetijstvu in prehrambeni industriji »Agro Arca 2011«. Razstavljenih je bilo okrog 250 eksponatov iz desetih držav. Na zaključni slovesnosti so podelili 40 nagrad, med njimi tri tudi slovenskim inovatorjem.
Slovenski inovatorji na "Agro Arci 2011" prejeli tri nagrade

Slovenski inovatorji na “Agro Arci 2011” prejeli tri nagrade (slika: slatina.hr).

Plaketo Agro Arca za odlična izuma s področja kmetijstva sta prejela Gašper Matjaž Preložnik iz Vojnika za »butarnik«, napravo za enostavno in hitro izdelavo butar, in Ivan Gregorič iz Vogrskega za avtomatsko visokotlačno napravo za črpanje in brizganje.

Posebno priznanje za predstavitev več dobrih izumov pa je prejel tudi znani slovenski inovator s področja kmetijstva Jože Bider iz Rečice ob Savinji. Med njegovimi predstavljenimi izumi je po mnenju komisije za ocenjevanje inovacij po inovativnosti najbolj izstopal rezalnik balirane živinske krme, izveden kot traktorski priključek. Ostali njegovi izdelki prav tako dokazujejo veliko uporabno vrednost.

Velika nagrada Agro Arce je bila letos podeljena kompleksu za testiranje vodnega medija ruskih znanstvenikov Dmitrija Usanova, Alexandra Skripala, Anatolyja Vagarina, Borisa Korotina in Vladimirja Feklistova.

Vir: TIA. Tri nagrade za slovenske inovatorje na agro arci. 12.5.2011.

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje