Slovenski inovatorji uspešni na Kitajskem

V Suzhouju pri Šanghaju je v organizaciji IFIA potekal 6. Mednarodni inovacijski sejem, katerega so se udeležili inovatorji iz 43 držav sveta.

Udeležbo Slovencev na sejmu je prek javnega razpisa za financiranje organizacij, ki podpirajo inovacijsko dejavnost, omogočila Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA). 

Slovenski inovatorji so se odlično odrezali in prejeli 3 zlate, 5 srebrnih in 6 bronastih medalj. Največje priznanje pa je vsekakor prejela Milena Potočnik, inovatorka iz Kamnika. Po sklepu komisije IFIA je prejela zlati kipec »IFIA Lady Price 2008« za najboljšo žensko inovatorko na sejmu. Z inovacijo je že pred tem dosegla večje uspehe, in sicer je na 1. ženskem inovacijskem sejmu v Seulu maja letos prejela srebrno medaljo, na 2. slovenskem forumu inovacij v Ljubljani pa je bila izbrana med 40 najboljših slovenskih inovacij.

Inovatorji so na Kitajskem zagotovo vzpostavili tudi poslovne stike in upamo, da se bo iz nekaterih v bližnji prihodnosti razvilo uspešno sodelovanje.

Vir: TIA

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje