Slovenski inovatorji uspešni na Kitajskem

Avtor — 29.10.2008
V Suzhouju pri Šanghaju je v organizaciji IFIA potekal 6. Mednarodni inovacijski sejem, katerega so se udeležili inovatorji iz 43 držav sveta.

Udeležbo Slovencev na sejmu je prek javnega razpisa za financiranje organizacij, ki podpirajo inovacijsko dejavnost, omogočila Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA). 

Slovenski inovatorji so se odlično odrezali in prejeli 3 zlate, 5 srebrnih in 6 bronastih medalj. Največje priznanje pa je vsekakor prejela Milena Potočnik, inovatorka iz Kamnika. Po sklepu komisije IFIA je prejela zlati kipec »IFIA Lady Price 2008« za najboljšo žensko inovatorko na sejmu. Z inovacijo je že pred tem dosegla večje uspehe, in sicer je na 1. ženskem inovacijskem sejmu v Seulu maja letos prejela srebrno medaljo, na 2. slovenskem forumu inovacij v Ljubljani pa je bila izbrana med 40 najboljših slovenskih inovacij.

Inovatorji so na Kitajskem zagotovo vzpostavili tudi poslovne stike in upamo, da se bo iz nekaterih v bližnji prihodnosti razvilo uspešno sodelovanje.

Vir: TIA

MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>