Slovenski inovatorji uspešni na Kitajskem

V Suzhouju pri Šanghaju je v organizaciji IFIA potekal 6. Mednarodni inovacijski sejem, katerega so se udeležili inovatorji iz 43 držav sveta.

Udeležbo Slovencev na sejmu je prek javnega razpisa za financiranje organizacij, ki podpirajo inovacijsko dejavnost, omogočila Javna agencija za tehnološki razvoj Republike Slovenije (TIA). 

Slovenski inovatorji so se odlično odrezali in prejeli 3 zlate, 5 srebrnih in 6 bronastih medalj. Največje priznanje pa je vsekakor prejela Milena Potočnik, inovatorka iz Kamnika. Po sklepu komisije IFIA je prejela zlati kipec »IFIA Lady Price 2008« za najboljšo žensko inovatorko na sejmu. Z inovacijo je že pred tem dosegla večje uspehe, in sicer je na 1. ženskem inovacijskem sejmu v Seulu maja letos prejela srebrno medaljo, na 2. slovenskem forumu inovacij v Ljubljani pa je bila izbrana med 40 najboljših slovenskih inovacij.

Inovatorji so na Kitajskem zagotovo vzpostavili tudi poslovne stike in upamo, da se bo iz nekaterih v bližnji prihodnosti razvilo uspešno sodelovanje.

Vir: TIA

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje