Slovenski SipaBoards gre na Kickstarter s samonapihljivo SUP desko!

Ekipa SipaBoards bo po mesecih trdega dela predstavila svoj izdelek celemu svetu preko kampanje Kickstarter. Podprete jih lahko tako, da se jim 14. aprila pridružite v Gostilni Livada ob Ljubljanici. Tam boste sup od 10. ure lahko preizkusili tudi sami, ob 18h pa boste skupaj zagnali kampanjo.
Slovenski SipaBoards gre na Kickstarter s samonapihljivo SUP desko!

Slovenska ekipa SipaBoards gre na Kickstarter s samonapihljivo SUP desko! (Vir: sipaboards.com)

Njihov cilj je, da bi bil izdelek na trgu še to leto. Da bi lahko ponudili le najkakovostnejše deske po čim nižji ceni, jih morajo proizvesti vsaj 200, pri čemer potrebujejo tudi vašo pomoč.

SipaBoards, kot so jo poimenovali, je prva samonapihljiva SUP deska, ki zložena ne zavzame več prostora kot manjši nahrbtnik, od konkurentov pa se razlikuje predvsem v tem, da ima vgrajen električni motor, ki uporabniku omogoča do 4 ure vožnje. Po tem pa lahko preprosto uporabi veslo in z zabavo na valovih nadaljuje, medtem pa napolni baterijo.

Električni motor

Prednost deske SipaBords je električni motor SipaDrive, ki je skrit v plastičnem ohišju deske. Postavitev motorja odpravlja upor v vodi, ko je motor med veslanjem ugasnjen, prav tako pa preprečuje, da bi se ribe, kamenje in vejice ujeli v propeler. Ker je motor brez emisij in komaj slišen, je primeren tudi za uporabo na zaščitenih vodah.

Samonapihljiva deska

Namesto deset do petnajstih minut trdega dela, ki bi ga povprečna oseba potrebovala, da bi z običajno tlačilko napolnila napihljivo desko, vgrajen motor iz SipaDrive napolni desko v petih do šestih minutah.

Uporabnikom prijazna

Končna oblika deske je rezultat testiranj in povratnih informacij, da bi bil končni izdelek uporabniku čim bolj prijazen. Desko se bo preko tehnologije Bluetooth 4.0 lahko povezalo tudi s pametnim telefonom in celo pametno uro Peble Watch, s katero boste imeli SipaBoard pod nadzorom.

Pridružite se jim 14. aprila

V torek, 14. aprila, bodo produkt uradno predstavili na Kickstartetju, zato ste vabljeni, da se jim pridružite in jih podprete, hkrati pa tudi sami preizkusite izdelek. Do takrat pa vas vabijo, da posredujete, všečkate in komentirate njihove objave na spletnih omrežjih Facebook, Twitter in Instagram.

Vir: sipaboards.com

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje