Slovenski SipaBoards gre na Kickstarter s samonapihljivo SUP desko!

Ekipa SipaBoards bo po mesecih trdega dela predstavila svoj izdelek celemu svetu preko kampanje Kickstarter. Podprete jih lahko tako, da se jim 14. aprila pridružite v Gostilni Livada ob Ljubljanici. Tam boste sup od 10. ure lahko preizkusili tudi sami, ob 18h pa boste skupaj zagnali kampanjo.
Slovenski SipaBoards gre na Kickstarter s samonapihljivo SUP desko!

Slovenska ekipa SipaBoards gre na Kickstarter s samonapihljivo SUP desko! (Vir: sipaboards.com)

Njihov cilj je, da bi bil izdelek na trgu še to leto. Da bi lahko ponudili le najkakovostnejše deske po čim nižji ceni, jih morajo proizvesti vsaj 200, pri čemer potrebujejo tudi vašo pomoč.

SipaBoards, kot so jo poimenovali, je prva samonapihljiva SUP deska, ki zložena ne zavzame več prostora kot manjši nahrbtnik, od konkurentov pa se razlikuje predvsem v tem, da ima vgrajen električni motor, ki uporabniku omogoča do 4 ure vožnje. Po tem pa lahko preprosto uporabi veslo in z zabavo na valovih nadaljuje, medtem pa napolni baterijo.

Električni motor

Prednost deske SipaBords je električni motor SipaDrive, ki je skrit v plastičnem ohišju deske. Postavitev motorja odpravlja upor v vodi, ko je motor med veslanjem ugasnjen, prav tako pa preprečuje, da bi se ribe, kamenje in vejice ujeli v propeler. Ker je motor brez emisij in komaj slišen, je primeren tudi za uporabo na zaščitenih vodah.

Samonapihljiva deska

Namesto deset do petnajstih minut trdega dela, ki bi ga povprečna oseba potrebovala, da bi z običajno tlačilko napolnila napihljivo desko, vgrajen motor iz SipaDrive napolni desko v petih do šestih minutah.

Uporabnikom prijazna

Končna oblika deske je rezultat testiranj in povratnih informacij, da bi bil končni izdelek uporabniku čim bolj prijazen. Desko se bo preko tehnologije Bluetooth 4.0 lahko povezalo tudi s pametnim telefonom in celo pametno uro Peble Watch, s katero boste imeli SipaBoard pod nadzorom.

Pridružite se jim 14. aprila

V torek, 14. aprila, bodo produkt uradno predstavili na Kickstartetju, zato ste vabljeni, da se jim pridružite in jih podprete, hkrati pa tudi sami preizkusite izdelek. Do takrat pa vas vabijo, da posredujete, všečkate in komentirate njihove objave na spletnih omrežjih Facebook, Twitter in Instagram.

Vir: sipaboards.com

Oznake:, ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje