Slovenski SipaBoards gre na Kickstarter s samonapihljivo SUP desko!

Ekipa SipaBoards bo po mesecih trdega dela predstavila svoj izdelek celemu svetu preko kampanje Kickstarter. Podprete jih lahko tako, da se jim 14. aprila pridružite v Gostilni Livada ob Ljubljanici. Tam boste sup od 10. ure lahko preizkusili tudi sami, ob 18h pa boste skupaj zagnali kampanjo.
Slovenski SipaBoards gre na Kickstarter s samonapihljivo SUP desko!

Slovenska ekipa SipaBoards gre na Kickstarter s samonapihljivo SUP desko! (Vir: sipaboards.com)

Njihov cilj je, da bi bil izdelek na trgu še to leto. Da bi lahko ponudili le najkakovostnejše deske po čim nižji ceni, jih morajo proizvesti vsaj 200, pri čemer potrebujejo tudi vašo pomoč.

SipaBoards, kot so jo poimenovali, je prva samonapihljiva SUP deska, ki zložena ne zavzame več prostora kot manjši nahrbtnik, od konkurentov pa se razlikuje predvsem v tem, da ima vgrajen električni motor, ki uporabniku omogoča do 4 ure vožnje. Po tem pa lahko preprosto uporabi veslo in z zabavo na valovih nadaljuje, medtem pa napolni baterijo.

Električni motor

Prednost deske SipaBords je električni motor SipaDrive, ki je skrit v plastičnem ohišju deske. Postavitev motorja odpravlja upor v vodi, ko je motor med veslanjem ugasnjen, prav tako pa preprečuje, da bi se ribe, kamenje in vejice ujeli v propeler. Ker je motor brez emisij in komaj slišen, je primeren tudi za uporabo na zaščitenih vodah.

Samonapihljiva deska

Namesto deset do petnajstih minut trdega dela, ki bi ga povprečna oseba potrebovala, da bi z običajno tlačilko napolnila napihljivo desko, vgrajen motor iz SipaDrive napolni desko v petih do šestih minutah.

Uporabnikom prijazna

Končna oblika deske je rezultat testiranj in povratnih informacij, da bi bil končni izdelek uporabniku čim bolj prijazen. Desko se bo preko tehnologije Bluetooth 4.0 lahko povezalo tudi s pametnim telefonom in celo pametno uro Peble Watch, s katero boste imeli SipaBoard pod nadzorom.

Pridružite se jim 14. aprila

V torek, 14. aprila, bodo produkt uradno predstavili na Kickstartetju, zato ste vabljeni, da se jim pridružite in jih podprete, hkrati pa tudi sami preizkusite izdelek. Do takrat pa vas vabijo, da posredujete, všečkate in komentirate njihove objave na spletnih omrežjih Facebook, Twitter in Instagram.

Vir: sipaboards.com

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje