Slovenski SipaBoards gre na Kickstarter s samonapihljivo SUP desko!

Ekipa SipaBoards bo po mesecih trdega dela predstavila svoj izdelek celemu svetu preko kampanje Kickstarter. Podprete jih lahko tako, da se jim 14. aprila pridružite v Gostilni Livada ob Ljubljanici. Tam boste sup od 10. ure lahko preizkusili tudi sami, ob 18h pa boste skupaj zagnali kampanjo.
Slovenski SipaBoards gre na Kickstarter s samonapihljivo SUP desko!

Slovenska ekipa SipaBoards gre na Kickstarter s samonapihljivo SUP desko! (Vir: sipaboards.com)

Njihov cilj je, da bi bil izdelek na trgu še to leto. Da bi lahko ponudili le najkakovostnejše deske po čim nižji ceni, jih morajo proizvesti vsaj 200, pri čemer potrebujejo tudi vašo pomoč.

SipaBoards, kot so jo poimenovali, je prva samonapihljiva SUP deska, ki zložena ne zavzame več prostora kot manjši nahrbtnik, od konkurentov pa se razlikuje predvsem v tem, da ima vgrajen električni motor, ki uporabniku omogoča do 4 ure vožnje. Po tem pa lahko preprosto uporabi veslo in z zabavo na valovih nadaljuje, medtem pa napolni baterijo.

Električni motor

Prednost deske SipaBords je električni motor SipaDrive, ki je skrit v plastičnem ohišju deske. Postavitev motorja odpravlja upor v vodi, ko je motor med veslanjem ugasnjen, prav tako pa preprečuje, da bi se ribe, kamenje in vejice ujeli v propeler. Ker je motor brez emisij in komaj slišen, je primeren tudi za uporabo na zaščitenih vodah.

Samonapihljiva deska

Namesto deset do petnajstih minut trdega dela, ki bi ga povprečna oseba potrebovala, da bi z običajno tlačilko napolnila napihljivo desko, vgrajen motor iz SipaDrive napolni desko v petih do šestih minutah.

Uporabnikom prijazna

Končna oblika deske je rezultat testiranj in povratnih informacij, da bi bil končni izdelek uporabniku čim bolj prijazen. Desko se bo preko tehnologije Bluetooth 4.0 lahko povezalo tudi s pametnim telefonom in celo pametno uro Peble Watch, s katero boste imeli SipaBoard pod nadzorom.

Pridružite se jim 14. aprila

V torek, 14. aprila, bodo produkt uradno predstavili na Kickstartetju, zato ste vabljeni, da se jim pridružite in jih podprete, hkrati pa tudi sami preizkusite izdelek. Do takrat pa vas vabijo, da posredujete, všečkate in komentirate njihove objave na spletnih omrežjih Facebook, Twitter in Instagram.

Vir: sipaboards.com

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje