Slovenski startup Doctrina na How To Web akademiji v Bukarešti

Slovensko podjetje Doctrina, ki omogoča hiter prenos znanja v farmacevtski branži, je sprejeto na How To Web Akademijo, predpospeševalniški program za območje Srednje in Vzhodne Evrope, ki do 22. julija poteka v Bukarešti.
Slovenski startup Doctrina na How To Web akademiji v Bukarešti

How to Web Akademija (Vir: http://mvpacademy.co)

Spletni portal Doctrina.si je nastal v sodelovanju z lekarnami, farmacevtskimi podjetji in podjetjem Salus ter na enem mestu omogoča hiter prenos znanja med farmacevtskimi podjetji in lekarnami. Zaposleni v lekarnah lahko tako kjerkoli in kadarkoli dostopajo do znanja, ki jim omogoča strokovno svetovanje.

How to Web akademija, ki se je pričela 2. junija in bo potekala do 22. julija v Bukarešti, ponuja 7-tedenski izobraževalni program, ki poleg praktičnih delavnic s področja financ, prava, razvoja produkta, marketinga in priprave pitcha, ponuja tudi dostop do izjemnih mentorjev in potencialnih bodočih investitorjev.

Žirija je med vsemi prijavljenimi izbrala 15 najboljših – najpomembnejši kriterij pa je bila ekipa in njena zmožnost učenja, kar je bistveno v začetni fazi razvoja zagonskega podjetja. Slovensko podjetje Doctrina se bo tako skupaj z romunskimi in bolgarskimi podjetji na koncu programa predstavljalo pred angelskimi investitorji, predstavniki evropskih pospeševalnikov, novinarji in ustanovitelji startupov.

Vir: Netokracija.si

Oznake: , , , ,