Slovenski startup Doctrina na How To Web akademiji v Bukarešti

Slovensko podjetje Doctrina, ki omogoča hiter prenos znanja v farmacevtski branži, je sprejeto na How To Web Akademijo, predpospeševalniški program za območje Srednje in Vzhodne Evrope, ki do 22. julija poteka v Bukarešti.
Slovenski startup Doctrina na How To Web akademiji v Bukarešti

How to Web Akademija (Vir: http://mvpacademy.co)

Spletni portal Doctrina.si je nastal v sodelovanju z lekarnami, farmacevtskimi podjetji in podjetjem Salus ter na enem mestu omogoča hiter prenos znanja med farmacevtskimi podjetji in lekarnami. Zaposleni v lekarnah lahko tako kjerkoli in kadarkoli dostopajo do znanja, ki jim omogoča strokovno svetovanje.

How to Web akademija, ki se je pričela 2. junija in bo potekala do 22. julija v Bukarešti, ponuja 7-tedenski izobraževalni program, ki poleg praktičnih delavnic s področja financ, prava, razvoja produkta, marketinga in priprave pitcha, ponuja tudi dostop do izjemnih mentorjev in potencialnih bodočih investitorjev.

Žirija je med vsemi prijavljenimi izbrala 15 najboljših – najpomembnejši kriterij pa je bila ekipa in njena zmožnost učenja, kar je bistveno v začetni fazi razvoja zagonskega podjetja. Slovensko podjetje Doctrina se bo tako skupaj z romunskimi in bolgarskimi podjetji na koncu programa predstavljalo pred angelskimi investitorji, predstavniki evropskih pospeševalnikov, novinarji in ustanovitelji startupov.

Vir: Netokracija.si

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje