Slovenski startup Doctrina na How To Web akademiji v Bukarešti

Slovensko podjetje Doctrina, ki omogoča hiter prenos znanja v farmacevtski branži, je sprejeto na How To Web Akademijo, predpospeševalniški program za območje Srednje in Vzhodne Evrope, ki do 22. julija poteka v Bukarešti.
Slovenski startup Doctrina na How To Web akademiji v Bukarešti

How to Web Akademija (Vir: http://mvpacademy.co)

Spletni portal Doctrina.si je nastal v sodelovanju z lekarnami, farmacevtskimi podjetji in podjetjem Salus ter na enem mestu omogoča hiter prenos znanja med farmacevtskimi podjetji in lekarnami. Zaposleni v lekarnah lahko tako kjerkoli in kadarkoli dostopajo do znanja, ki jim omogoča strokovno svetovanje.

How to Web akademija, ki se je pričela 2. junija in bo potekala do 22. julija v Bukarešti, ponuja 7-tedenski izobraževalni program, ki poleg praktičnih delavnic s področja financ, prava, razvoja produkta, marketinga in priprave pitcha, ponuja tudi dostop do izjemnih mentorjev in potencialnih bodočih investitorjev.

Žirija je med vsemi prijavljenimi izbrala 15 najboljših – najpomembnejši kriterij pa je bila ekipa in njena zmožnost učenja, kar je bistveno v začetni fazi razvoja zagonskega podjetja. Slovensko podjetje Doctrina se bo tako skupaj z romunskimi in bolgarskimi podjetji na koncu programa predstavljalo pred angelskimi investitorji, predstavniki evropskih pospeševalnikov, novinarji in ustanovitelji startupov.

Vir: Netokracija.si

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje