Slovenski startup Vox.io nadaljuje z uspehi

Podjetje Vox.io, ki uporabnikom ponuja inovativen način spletnega telefoniranja, je pred nekaj urami naznanilo, da so presegli magično mejo - njihovo aplikacijo je na svoje mobilne naprave naložilo že milijon uporabnikov!
Slovenski startup Vox.io nadaljuje z uspehi

Slovenski startup Vox.io nadaljuje z uspehi (Vir slike: sxc.hu)

Že pred dobrim letom dni se je vedelo, da slovenski startup Vox.io čaka svetla prihodnost. Podjetje je bilo namreč januarja leta 2011 na startup tekmovanju Seedcamp London izmed 650 prijavljenih izbrano za enega izmed zmagovalcev – žirijo so prepričali s svojo inovativno storitvijo na področju spletne telefonije. Že takrat atraktivno aplikacijo so do danes že močno izboljšali in tako še bolj izstopili iz množice že obstoječih ponudnikov podobnih storitev.

Vox.io je spletna aplikacija, ki prijavljenim uporabnikom omogoča video in glasovne klice ter pošiljanje kratkih tekstovnih sporočil oz. SMS sporočil kar prek spletnega brskalnika. Gre za povsem enostavno komuniciranje – za uporabo je potrebna le registracija! Preverite sami: Vox.io >>

Aplikacija je med uporabniki hitro postala priljubljena. A nenehno nadgrajevanje in izboljševanje je aplikacijo napravilo le še bolj popularno in pred nekaj urami je aplikacijo na svojo mobilno napravo naložil že milijonti uporabnik! Sedaj v podjetju razvijajo še nadgradnjo, ki bo omogočila uporabo Facebook klepeta znotraj aplikacije Vox.io. Že kmalu bodo uporabniki lahko svoje Facebook prijatelje poklicali samo z enim klikom na povezavo. V razvoju je tudi nova mobilna verzija, ki bo omogočala tudi tekstovno komunikacijo.

Tomaž Škofla, soustanovitelj in direktor Vox.io, je za novinarje TechCruncha poudaril, da s svojo aplikacijo ne želijo tekmovati s konkurenčnim podjetjem Skype. Uporabnikom želijo le olajšati komunikacijo, zato gradijo produkt, ki bo za uporabnike iz komunikacije napravil enkratno izkušnjo.

Vir: TechCrunch

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje