Slovenski startup Vox.io nadaljuje z uspehi

Podjetje Vox.io, ki uporabnikom ponuja inovativen način spletnega telefoniranja, je pred nekaj urami naznanilo, da so presegli magično mejo - njihovo aplikacijo je na svoje mobilne naprave naložilo že milijon uporabnikov!
Slovenski startup Vox.io nadaljuje z uspehi

Slovenski startup Vox.io nadaljuje z uspehi (Vir slike: sxc.hu)

Že pred dobrim letom dni se je vedelo, da slovenski startup Vox.io čaka svetla prihodnost. Podjetje je bilo namreč januarja leta 2011 na startup tekmovanju Seedcamp London izmed 650 prijavljenih izbrano za enega izmed zmagovalcev – žirijo so prepričali s svojo inovativno storitvijo na področju spletne telefonije. Že takrat atraktivno aplikacijo so do danes že močno izboljšali in tako še bolj izstopili iz množice že obstoječih ponudnikov podobnih storitev.

Vox.io je spletna aplikacija, ki prijavljenim uporabnikom omogoča video in glasovne klice ter pošiljanje kratkih tekstovnih sporočil oz. SMS sporočil kar prek spletnega brskalnika. Gre za povsem enostavno komuniciranje – za uporabo je potrebna le registracija! Preverite sami: Vox.io >>

Aplikacija je med uporabniki hitro postala priljubljena. A nenehno nadgrajevanje in izboljševanje je aplikacijo napravilo le še bolj popularno in pred nekaj urami je aplikacijo na svojo mobilno napravo naložil že milijonti uporabnik! Sedaj v podjetju razvijajo še nadgradnjo, ki bo omogočila uporabo Facebook klepeta znotraj aplikacije Vox.io. Že kmalu bodo uporabniki lahko svoje Facebook prijatelje poklicali samo z enim klikom na povezavo. V razvoju je tudi nova mobilna verzija, ki bo omogočala tudi tekstovno komunikacijo.

Tomaž Škofla, soustanovitelj in direktor Vox.io, je za novinarje TechCruncha poudaril, da s svojo aplikacijo ne želijo tekmovati s konkurenčnim podjetjem Skype. Uporabnikom želijo le olajšati komunikacijo, zato gradijo produkt, ki bo za uporabnike iz komunikacije napravil enkratno izkušnjo.

Vir: TechCrunch

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje