Slovenski TMG-BMC med vidnejšimi razvijalci

Prenosna tehnologija, ki ljudem olajša razne zdravstvene tegobe, v zadnjem času postaja močno priljubljena med podjetniki in razvijalci, kar zagotovo razveseljuje tiste, ki jim tovrstna tehnologija pride prav. Z razvojem takšnih rešitev se ukvarja tudi slovensko podjetje TMG-BMC d.o.o.

Že večkrat se je pokazalo, da je prav ukvarjanje s tehnologijami s področja zdravstva ena izmed panog, ki jih niti recesija ne more prizadeti. Prav nasprotno – v tovrstne vode se podaja čedalje več podjetnikov in razvijalcev, pa tudi investitorjev in mentorjev. Panoga se širi izredno hitro in pričakujejo, da bo do leta 2016 na tem področju zaposlenih kar 18 odstotkov več ljudi kot danes.

Potenciala v svoji panogi se zagotovo dobro zaveda tudi hitro rastoče slovensko podjetje TMG-BMC d.o.o., ki se ukvarja z razvojem inovativnih produktov in storitev na področju metode zaznavanja kontraktilnih lastnosti mišic. Njihove storitve so že močno priljubljene v vrhunskem športu, kjer sodelujejo z več zvenečimi športnimi imeni, tako v tujini kot tudi v Sloveniji.

S svojimi produkti in storitvami ciljajo predvsem na vrhunske športnike, močno pa bodo tudi olajšali delo medicincem in fizioterapevtom, ki se ukvarjajo z rehabilitacijo. Gre torej za področje, ki bo vedno aktualno!

Vir: Information Week

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje