Slovenski TMG-BMC med vidnejšimi razvijalci

Prenosna tehnologija, ki ljudem olajša razne zdravstvene tegobe, v zadnjem času postaja močno priljubljena med podjetniki in razvijalci, kar zagotovo razveseljuje tiste, ki jim tovrstna tehnologija pride prav. Z razvojem takšnih rešitev se ukvarja tudi slovensko podjetje TMG-BMC d.o.o.

Že večkrat se je pokazalo, da je prav ukvarjanje s tehnologijami s področja zdravstva ena izmed panog, ki jih niti recesija ne more prizadeti. Prav nasprotno – v tovrstne vode se podaja čedalje več podjetnikov in razvijalcev, pa tudi investitorjev in mentorjev. Panoga se širi izredno hitro in pričakujejo, da bo do leta 2016 na tem področju zaposlenih kar 18 odstotkov več ljudi kot danes.

Potenciala v svoji panogi se zagotovo dobro zaveda tudi hitro rastoče slovensko podjetje TMG-BMC d.o.o., ki se ukvarja z razvojem inovativnih produktov in storitev na področju metode zaznavanja kontraktilnih lastnosti mišic. Njihove storitve so že močno priljubljene v vrhunskem športu, kjer sodelujejo z več zvenečimi športnimi imeni, tako v tujini kot tudi v Sloveniji.

S svojimi produkti in storitvami ciljajo predvsem na vrhunske športnike, močno pa bodo tudi olajšali delo medicincem in fizioterapevtom, ki se ukvarjajo z rehabilitacijo. Gre torej za področje, ki bo vedno aktualno!

Vir: Information Week

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje