Slovenski TravelStarter se predstavlja v Berlinu

TravelStarter, platforma za množično financiranje v turizmu, se je uvrstil v elitno skupino tehnoloških startupov, ki se bodo predstavili na Travel Disruptor Pitchu na svetovni turistični borzi ITB v Berlinu. Na osebno povabilo bo predstavil svojo vizijo »Dream. Fund. Experience«.
Slovenski TravelStarter se predstavlja v Berlinu

TravelStarter osvaja Berlin (vir: travelstarter.com)

TravelStarter je inovativna spletna platforma množičnega financiranja (crowdfunding) za turizem in popotništvo. Povezuje lokalne turistične ponudnike in popotnike z vsega sveta. Platforma deluje pod sloganom »Dream. Fund. Experience«, saj popotniki oziroma uporabniki neposredno pomagajo turističnim ponudnikom in lokalni skupnosti.

TravelStarter se je uspel uvrstiti v elitno skupino tehnoloških startupov, ki se bodo predstavili na Travel Disruptor Pitchu na svetovni turistični borzi ITB v Berlinu, in sicer v kategoriji e-Travel World na dogodku Innovators´ Pannel v skupini 5 startupov. Glavni namen platforme je omogočanje malim turističnim podjetjem, da se predstavijo in zbirajo sredstva za realizacijo idej – gostom ali popotnikom pa se za darežljivost odkupijo s privlačnimi nagradami in pristnejšo potovalno izkušnjo.

Kako deluje TravelStarter >>

Trenutno TravelStarter združuje 13 pilotnih projektov, in sicer iz Velike Britanije, Francije, Portugalske, Hrvaške, Slovenije, Tajske in Filipinov. Zaenkrat je magično mejo 100 % zbranih sredstev (13.000 USD) presegel le projekt iz Cardiffa v Walesu, ostali pa še čakajo na podpornike.

Za projektom stojita Anuška Cerovšek Beltram in Blaž Jemc, ki s tem uresničujeta svoje sanje. Njuno delo in življenje je namreč povezano s turistično industrijo, saj sta svetovna popotnika in hkrati na čelu prepoznavne mednarodne potovalne agencije STA potovanja Slovenija in Hrvaška. S TravelStarterjem sta želela povezati in pomagati lokalnemu turizmu, spoznati navdihujoče ljudi z zanimivimi in inovativnimi idejami ter ustvariti inovacijo v turizmu na globalnem nivoju. S platformo sta predvsem želela odgovoriti na izzive, s katerimi se srečujejo mali in neodvisni turistični ponudniki zaradi pomanjkanja sredstev.

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje