Slovenski TravelStarter se predstavlja v Berlinu

TravelStarter, platforma za množično financiranje v turizmu, se je uvrstil v elitno skupino tehnoloških startupov, ki se bodo predstavili na Travel Disruptor Pitchu na svetovni turistični borzi ITB v Berlinu. Na osebno povabilo bo predstavil svojo vizijo »Dream. Fund. Experience«.
Slovenski TravelStarter se predstavlja v Berlinu

TravelStarter osvaja Berlin (vir: travelstarter.com)

TravelStarter je inovativna spletna platforma množičnega financiranja (crowdfunding) za turizem in popotništvo. Povezuje lokalne turistične ponudnike in popotnike z vsega sveta. Platforma deluje pod sloganom »Dream. Fund. Experience«, saj popotniki oziroma uporabniki neposredno pomagajo turističnim ponudnikom in lokalni skupnosti.

TravelStarter se je uspel uvrstiti v elitno skupino tehnoloških startupov, ki se bodo predstavili na Travel Disruptor Pitchu na svetovni turistični borzi ITB v Berlinu, in sicer v kategoriji e-Travel World na dogodku Innovators´ Pannel v skupini 5 startupov. Glavni namen platforme je omogočanje malim turističnim podjetjem, da se predstavijo in zbirajo sredstva za realizacijo idej – gostom ali popotnikom pa se za darežljivost odkupijo s privlačnimi nagradami in pristnejšo potovalno izkušnjo.

Kako deluje TravelStarter >>

Trenutno TravelStarter združuje 13 pilotnih projektov, in sicer iz Velike Britanije, Francije, Portugalske, Hrvaške, Slovenije, Tajske in Filipinov. Zaenkrat je magično mejo 100 % zbranih sredstev (13.000 USD) presegel le projekt iz Cardiffa v Walesu, ostali pa še čakajo na podpornike.

Za projektom stojita Anuška Cerovšek Beltram in Blaž Jemc, ki s tem uresničujeta svoje sanje. Njuno delo in življenje je namreč povezano s turistično industrijo, saj sta svetovna popotnika in hkrati na čelu prepoznavne mednarodne potovalne agencije STA potovanja Slovenija in Hrvaška. S TravelStarterjem sta želela povezati in pomagati lokalnemu turizmu, spoznati navdihujoče ljudi z zanimivimi in inovativnimi idejami ter ustvariti inovacijo v turizmu na globalnem nivoju. S platformo sta predvsem želela odgovoriti na izzive, s katerimi se srečujejo mali in neodvisni turistični ponudniki zaradi pomanjkanja sredstev.

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje