Slovenski XLAB predstavil novo različico ISL Light 4.1

Ljubljansko podjetje XLAB, ki velja za enega izmed vodilnih ponudnikov na področju programske opreme za dostop do oddaljenega namizja, je predstavilo najnovejšo različico svojega produkta ISL Light 4.1.
Slovenski XLAB predstavil novo različico ISL Light 4.1

ISL Light 4.1 omogoča varno tehnično podporo na daljavo in dostop do oddaljenih računalnikov.

XLAB, eden izmed vodilnih ponudnikov na področju programskih orodij za dostop do oddaljenega namizja, je izdal najnovejšo različico svojega produkta ISL Light 4.1, ki omogoča varno tehnično podporo na daljavo in dostop do oddaljenih računalnikov. ISL Light je nastal za potrebe strokovne tehnične podpore, ki potrebuje varen dostop do katerekoli naprave ali sistema, kjerkoli na svetu. Najnovejše posodobitve prinašajo mnogo izboljšav s področja upravljanja in krmiljenja oddaljenih računalnikov z najvišjo stopnjo varnosti: 

  • ISL Light 4.1 izboljša produktivnost pri upravljanju oddaljenih računalnikov s pomočjo nove funkcije za razporejanje v skupine.
  • Nova različica omogoča svetovalcu ponovni zagon oddaljenega računalnika Apple in avtomatično ponovno povezavo v isto sejo, brez prekinitev.

Upravljanje z 20.000 računalniki z enega mesta

ISL Light združuje dve pomembni lastnosti, enostavno uporabo, ki jo zahtevajo stranke in tehnično strokovnost, ki jo potrebujejo informatiki. Večji nadzor uporabnika pri organizaciji in nova funkcija za ustvarjanje skupin omogočata boljšo izkušnjo dostopanja do oddaljenih računalnikov ter strokovnjakom močno olajšata delo.

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje