Slovensko podjetje CalypsoCrystal do financiranja novega izdelka na edinstven način

V nadaljevanju si lahko preberete na kakšen način so pri CalypsoCrystal prišli do financiranja svojega izdelka, - prestižnega oviteka za mobilne telefone, ki je ročno narejen iz skrbno izbranih materialov in varuje napravo ter ji daje nov modni pridih.
Slovensko podjetje CalypsoCrystal do financiranja novega izdelka na edinstven način

Slovensko podjetje CalypsoCrystal do financiranja novega izdelka na edinstven način. (Vir slike: CalypsoCrystal)

Končno produkcijo izdelka bodo pri CalypsoCrystal financirali s tako imenovanim „crowdfundingom”, ki s spletno predprodajo financira končno realizacijo produkcije. Z izrazom „crowdfunding” se sicer označuje skupinsko sodelovanje ljudi, ki s skupnimi močmi in sredstvi finačno podprejo dobro idejo ali organizacijo. Takšen način financiranja projektov je v svetovni javnosti že dodobra poznan, v Sloveniji pa ga podjetja šele spoznavajo – podjetje CalypsoCrystal je tako prvo, ki se je poslužilo tega vira financiranja. S takšnim načinom prodaje bodo že v naprej pridobili sredstva, hkrati pa preizkusili povpraševanje.

V podjetju pravijo, da pri izdelavi svojega luksuznega izdelka niso sklepali nobenih kompromisov, saj želijo globalnemu trgu ponuditi prvovrsten izdelek. CalypsoCase je narejen iz vrhunskih materialov. Posebna mikrovlakna ščitijo napravo in jo tesno držijo v ovitku. Notranje okovje iz lahkega in robustnega titana varuje napravo ob padcih in udarcih. Na zunanji strani pa ovitek obdaja elegantno italijansko usnje. Robovi so zaključeni s CalypsoRingom, ki je izdelan iz žlahtnih materialov, kot je črno srebro in zlato.

CalypsoCase je možno naročiti in podpreti slovenski projekt na spletni strani.

Vir: CalypsoCrystal

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje