Slovensko podjetje CalypsoCrystal do financiranja novega izdelka na edinstven način

V nadaljevanju si lahko preberete na kakšen način so pri CalypsoCrystal prišli do financiranja svojega izdelka, - prestižnega oviteka za mobilne telefone, ki je ročno narejen iz skrbno izbranih materialov in varuje napravo ter ji daje nov modni pridih.
Slovensko podjetje CalypsoCrystal do financiranja novega izdelka na edinstven način

Slovensko podjetje CalypsoCrystal do financiranja novega izdelka na edinstven način. (Vir slike: CalypsoCrystal)

Končno produkcijo izdelka bodo pri CalypsoCrystal financirali s tako imenovanim „crowdfundingom”, ki s spletno predprodajo financira končno realizacijo produkcije. Z izrazom „crowdfunding” se sicer označuje skupinsko sodelovanje ljudi, ki s skupnimi močmi in sredstvi finačno podprejo dobro idejo ali organizacijo. Takšen način financiranja projektov je v svetovni javnosti že dodobra poznan, v Sloveniji pa ga podjetja šele spoznavajo – podjetje CalypsoCrystal je tako prvo, ki se je poslužilo tega vira financiranja. S takšnim načinom prodaje bodo že v naprej pridobili sredstva, hkrati pa preizkusili povpraševanje.

V podjetju pravijo, da pri izdelavi svojega luksuznega izdelka niso sklepali nobenih kompromisov, saj želijo globalnemu trgu ponuditi prvovrsten izdelek. CalypsoCase je narejen iz vrhunskih materialov. Posebna mikrovlakna ščitijo napravo in jo tesno držijo v ovitku. Notranje okovje iz lahkega in robustnega titana varuje napravo ob padcih in udarcih. Na zunanji strani pa ovitek obdaja elegantno italijansko usnje. Robovi so zaključeni s CalypsoRingom, ki je izdelan iz žlahtnih materialov, kot je črno srebro in zlato.

CalypsoCase je možno naročiti in podpreti slovenski projekt na spletni strani.

Vir: CalypsoCrystal

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje