Slovensko podjetje CalypsoCrystal do financiranja novega izdelka na edinstven način

V nadaljevanju si lahko preberete na kakšen način so pri CalypsoCrystal prišli do financiranja svojega izdelka, - prestižnega oviteka za mobilne telefone, ki je ročno narejen iz skrbno izbranih materialov in varuje napravo ter ji daje nov modni pridih.
Slovensko podjetje CalypsoCrystal do financiranja novega izdelka na edinstven način

Slovensko podjetje CalypsoCrystal do financiranja novega izdelka na edinstven način. (Vir slike: CalypsoCrystal)

Končno produkcijo izdelka bodo pri CalypsoCrystal financirali s tako imenovanim „crowdfundingom”, ki s spletno predprodajo financira končno realizacijo produkcije. Z izrazom „crowdfunding” se sicer označuje skupinsko sodelovanje ljudi, ki s skupnimi močmi in sredstvi finačno podprejo dobro idejo ali organizacijo. Takšen način financiranja projektov je v svetovni javnosti že dodobra poznan, v Sloveniji pa ga podjetja šele spoznavajo – podjetje CalypsoCrystal je tako prvo, ki se je poslužilo tega vira financiranja. S takšnim načinom prodaje bodo že v naprej pridobili sredstva, hkrati pa preizkusili povpraševanje.

V podjetju pravijo, da pri izdelavi svojega luksuznega izdelka niso sklepali nobenih kompromisov, saj želijo globalnemu trgu ponuditi prvovrsten izdelek. CalypsoCase je narejen iz vrhunskih materialov. Posebna mikrovlakna ščitijo napravo in jo tesno držijo v ovitku. Notranje okovje iz lahkega in robustnega titana varuje napravo ob padcih in udarcih. Na zunanji strani pa ovitek obdaja elegantno italijansko usnje. Robovi so zaključeni s CalypsoRingom, ki je izdelan iz žlahtnih materialov, kot je črno srebro in zlato.

CalypsoCase je možno naročiti in podpreti slovenski projekt na spletni strani.

Vir: CalypsoCrystal

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje